4 ماه پیش شوهرم از زن ثابقش طلاق گرفت الان ما 3 ماه صیغه کردیم و خانوادش میگن ک این هفته عقد کنیم مادر شوهرم دیروز اومد پیشم بهم گفت زن ثابقش ب دخترش پیام داده ک من امید داشتم برادرت بیاد دنبالم منو برگردونه ولی رفت ازدواج کرد و از این حرفا من شب اینو ب شوهرم گفتم بهم گفت خودم میدونم اتفاقا صب باهاش حرف میزدم ب هم اس میدادیم اینو گفت قلبم شکست من خودم هیچکسو ندارم تو این زندگی ک در پیش گرفتم خودمو خودم هستم ک همه سرم سوارن دارم میسوزم هروقت یاد حرفش میوفتم گریم میگیره حتی الان چیکار کنم انقد با من دورو هستش اگ نمی گفتم بهم نمیگفت اس داده بهش و باهم حرف زدن و بعدشم پاک کرده هی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی
خوب بود دروغ میگفت اینکه بهت راستشو گفته ک خیلی خوبه الان بیاد بگه زن سابقم گفته برگرد اونطو ...
بهم نگفت پرسیدم گفت از صب تا ظهر حرف میزدن گفت ب تو ربطی نداره گفت پاک کرده رمز گوشیشو عوض کرده اخلاقش با من عوض شده همش سرش تو گوشیه من ی تو سری خورم 😭😢😢بدبختم