2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 56 پست
خب این خوبه ، اما نخوردی  رطب کلا غم هست عزیزم اما خوبه که کم خوردی

خودش رطب رو گرفت.طرفم. راستی انقدر صدای اذان رسا بود ک وقتی بیدارشدم فک کردم واقعا اذان ظهر..

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
بگو

خواب دیدم از یه درخت خشکیده مو،یه عالمه سیب زمینی درشت و سالم و قشنگ روییده بود.خیلی زیاد،رفتم بچینم.همین که داشتم میچیدم شروع کرد به باریدن برف،برف خیلی خیلی شدید و زیاد.اما نه روی زمین میموند نه اصلا زمین رو خیس میکرد.خشک خشک بود

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش رطب رو گرفت.طرفم. راستی انقدر صدای اذان رسا بود ک وقتی بیدارشدم فک کردم واقعا اذان ظهر..

اذان اینجوری تعبیر نداره ....اذانی که موذن را ببینی موضوعش متفاوته

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
خواب دیدم از یه درخت خشکیده مو،یه عالمه سیب زمینی درشت و سالم و قشنگ روییده بود.خیلی زیاد،رفتم بچینم ...

روی سر شما هم برف میبارید؟

روی سر شما هم برف میبارید؟

دقیق یادم نیست اما تعجب میکردم که چرا خیس نمیشم

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
دقیق یادم نیست اما تعجب میکردم که چرا خیس نمیشم

این خواب رو اگر در شرایطی دیدی که سرماخوردگی نداشتی و قبل از خواب سردیجات مثل ماست و پنیر و خیار و ماهی نخوردی تعبیر داره

تعبیرش هم گرفتاری و اندوه

ن از بلندگو.بود. اینکه خود شخصی توخواب ببینه ک ۳مرتبه باصدای بلند رسامیگه الله اکبر بعدبیدارمیشه یع ...

غلبه بر دشمن و اصلاح امور دین

غلبه بر دشمن و اصلاح امور دین

ان شا الله واسه کار خاصی چی؟شغل منظورمه. 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
این خواب رو اگر در شرایطی دیدی که سرماخوردگی نداشتی و قبل از خواب سردیجات مثل ماست و پنیر و خیار و م ...

بله،سرما نخوردم.چیز سردم نخوردم برای شام.

اینقدر واضح بود که از خواب پاشدم گریه میکردم.ممکن تعبیرش مرگ کسی باشه؟