2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله،سرما نخوردم.چیز سردم نخوردم برای شام. اینقدر واضح بود که از خواب پاشدم گریه میکردم.ممکن تعبیرش ...

خب ، این معمولا مرگ تعبیر نمیشه

مگر اینکه بیماری در اطرافیان باشه که اوضاعش بد باشه

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
بگو عزیزم

مال منم میگی 

خواب دیدم با ماشین از یه جاده که وسط دریا بود و آب روی جاده رو گرفته بود رد میشدیم مردم همه داشتن ماهی میگرفتن همسر منم رفت ماهیگری یه ماهی بزرگ گرفت بعد پیاده شدیم که بقیه راه رو پیاده بریم باز هم جاده بود که همسفران می گفتن اگه اعمالت خوب باشه میتونی رد بشی اگه نباشه نمی تونی از جاده بگذری من گذشتم بعد رسیدم به یه مکانی مردم نماز میخوندن منم نشستم برای نماز خوندن 

میشه برام تعبیر کنید ؟

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
فعلا روز همگی خوش

مال منم تعبیرش رو بگید ممنون میشم 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
تعبیر خواب ها اصلا قابل استناد نیستن ،،،مطمئن باش از تعبیری که بهت گفتم 

عزیزم امشب یه خواب دیدم.میشه تعبیرشو بهم بگی.برادرم تو خواب بهم میگفت برام سه کیلو سیب بخر.دستشم سیب قرمز بود داشت میخورد.یادم نیست منم خوردم .خودش مجرده