2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 56 پست
اینجوری بود ک ما خونه ی خاله م بودیم. خونه شون نوسازه ولی توخوابم تو خونه قدیمی شون بودیم.بعد انگار ...

تعبیر همونه ، فقط شاید کمی گرفتاری برای خاله ات پیش بیاد، اما نه رقصی بوده نه لباس عروس و نه نشونه مهم دیگه ای

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
تعبیر همونه ، فقط شاید کمی گرفتاری برای خاله ات پیش بیاد، اما نه رقصی بوده نه لباس عروس و نه نشونه م ...

یکم رقص بود در حد چند دقیقه ولی چون من دلم خوش نبود نرفتم قاطیشون حتی حوصله نداشتم نگاشون کنم. 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم رقص بود در حد چند دقیقه ولی چون من دلم خوش نبود نرفتم قاطیشون حتی حوصله نداشتم نگاشون کنم. 

هر کسی که در حال رقص دیدی براش مشکل پیش میاد 

ساختی ؟

خریدم ک بسازم. میدیدمش حتی خود دسشویی رو مصمم بودم ک بسازم .بنایی شو ندیدم.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
پریشب.... اتفاقا هرچی خورده بودم گلاب به روت اسهال شدم سرشب. اخرشب ک خوابیدم باشکم خالی بودم.

خوابت تعبیر نداره

ببین حالت جسمی و روحی ....بیماری و غم و شادی و ...‌روی خواب اثر دارن 

شام دیر خورده بودی یا چرب ؟

کامیون پر ازسنگ کنارم بود و مکان و شکل دسشویی هم میدیدم یکم اونورتر بود.ی حموم کنارش بود. انگاردسشوییش کم بود گفتم میسازمش کاری نداره.

خوابت تعبیر نداره ببین حالت جسمی و روحی ....بیماری و غم و شادی و ...‌روی خواب اثر دارن 

مرسی گلم.

خوابت تعبیر نداره ببین حالت جسمی و روحی ....بیماری و غم و شادی و ...‌روی خواب اثر دارن 

میشه منم بگم؟هرچند میدونم خوب نیست؟

دوستان اگه برای ورود به بازار بورس و انتخاب سهم مناسب نیاز به کمک داشتید،به پیج ما سر بزنید.                  آدرس اینستا:   saham.bourse                                کانال تلگرام:    BOURSE_E@
میشه اینم تعبیرکنی.. چندروز پیش تر بود... خواب دیدم خونه مامان بزرگمم انگار ی غریبه میخواد بیاد اون ...

خیرات رد کن برای مادربزرگت 

رطب غمه ، میوه ها چی بودن  ؟

خیرات رد کن برای مادربزرگت  رطب غمه ، میوه ها چی بودن  ؟

سیب قرمزو خیار