2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاین دیگ بربدم

279 بازدید | 21 پست

دوفلو دارم سه ماهه

ازدیشب ک ۹:۳۰دوشیدم تاالان نتونستم بدوشم.بچه هام از سینه نمیخورن.یکیشون فقط میددشم وتوشیشه میریزم میخوره...
جفتشون شیرخشک بهتر میخورن....سینه هام داره میترکه هم سفت شده هم دردناک....قبلاماستیت گرفتم ک آنتی بیوتیک خوردم بهترشد...بخدا خسته ام از ی طرف روزی بچه هام توسینه هام هست ولی چ فایده میدوشم و دور میریزم ...
چطور بذارم خشک بشه ولی درد نکشم؟؟
وشاقعا روم فشاره و پس فردا اینا ی مامان عصبی داشته باشن خوبه؟؟شوهرم راضی نیس بذارم خشک بشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابط سینه بخر یه چی مث سر شیشس میذاری روسینت ازون میخورن دیگه شیر خشک نده خواون خوشمزه تره دیگه شیرتو نمیخورن

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

خواهر خشک نمیشه.....
خبندوش بزار از سینه ت بخورن...شیرخشک کجا شیر مادر کجا... دلت براشون نمیسوزه میخوای از حقشون محروم کنی؟؟روزها که خواب نیستی بهشون ازسینه ت بده... اون دنیا ازت میپرسن و میخوان توضیح بدی چرا سینه تو بهشون ندادی و دورریختی غذاشونو
مهربونم امکان نداره از سینه نخوره نوزادو...اون بوی سینه تو از یه متری میفهمه مگه میشه شیرتو نخواد..... بااین حرفت کل نظام افرینشو زیر سوال بردی.... حتما تو غذایی چیزی خوردی ک شیرتو بدمزه کرده یا بچه هات شکمشون نفخ داره

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
بخدا میخام بشینم‌گزیه کنم...حتی لیاقت اینکه بچه هام شیر بدم ندارم‌.

لیاقت میاقت رو ول کن

شیر خودت رو برا خواب شبشان نگه دار

شب اقلا با دو تا بچه باید 5 بار شیر خشک درست کنی ولی شیر خودت آمادس خوابت حروم نمیشه

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
خواهر خشک نمیشه..... خبندوش بزار از سینه ت بخورن...شیرخشک کجا شیر مادر کجا... دلت براشون نمیسوزه می ...

چرا بچه ای که شیر خشک بخوره ترجیح میده

شیر مادر که برا دو تا بس نمیشه گشنه بذراتشون ?

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
خواهر خشک نمیشه..... خبندوش بزار از سینه ت بخورن...شیرخشک کجا شیر مادر کجا... دلت براشون نمیسوزه می ...

!

قضاوت سریع و تند و بدون فکری بود خواهر گلم💛

خوبه خودش گفته خییییلی ناراحته از این موضوع و یه عالمه غم داره! دیکه شما چرا اینجور صحبت کردی باهاش!

خب از شیشه شیر خوردن از روز اول 

دیگه به راحتی زیر بار سینه نمیرن

منم شیشه شیر دادم گاه به گاهی..الان بعضی وقتا بهانه میگیره خودشو به در و دیوار میکوبه که شیر خشک با شیشه شیر بخوره.و سینه منو نمیگیره

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

عزیزم هنوز کوچولون یه وعده شیر خشک بهشون ندی حتما شیرتو میخورن...سعی کن شیر خودتو بدی بهشون بزرگتر که بشن دیگه اصلا سینه تو نمیگیرن..الان مقدار شیر خوردنشون کمه چندماه دیگه باید از صب تا شب شیر هشک درست کنی ولی خوبی شیر مادر اینه که همیشه اماده س..سردی گرمی نداره خرابم نمیشه  واقعانم واسشون خیلی مفیددتره

! قضاوت سریع و تند و بدون فکری بود خواهر گلم💛 خوبه خودش گفته خییییلی ناراحته از این موضوع و یه ع ...

خب مهربونم از اول از شیشه دادن نوزاد هم فکر میکنه همون شیشه مادرشه مهربونم چون شیشه نزدیک مادره با بوی مادر میپیچه تفاوت سین بااونو تشخیص نمیده
مهربونم تقلا کردنش هم بخاطر همینه من خودم 4 تا بچه بزرگ کردم بچه خودم نبودن خواهربرادرام بودن

هرچقد خودشو ب در دیواز بزنه شده کم کم هم شده از شیشه بگیره نم نم به سینش عادت بشه گلم
تا بعدا افتادگی سینه هم نداشته باشه سینه هاش شل و وارفته هم نشن مهربونم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
خب مهربونم از اول از شیشه دادن نوزاد هم فکر میکنه همون شیشه مادرشه مهربونم چون شیشه نزدیک مادره با ب ...

والا واسه من که نمیگیره

روزی یکی دوبار تا شیشه شیر نخوره ول نمیکنه و جیغ میزنه و از جلوی سینه خودشو میکشه اونطرف..

تازه ۳ ماهش به زور شده

افتادگی سینه پیدا نمیکنه هرکی از سینه خودش شیر بده؟

کاش یکی روز اول به من میگفت از هردو سینه ات یوسان شیر بده به بچه.پن با سینه راست راحت تر بودم.انقدر از اون بیشتر میدادم که راون افتادگی پیدا کرده افتاده رو شکمم ولی اونیکی کاملا طبیعی و نرمال.

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...