چطور بود درد داشت؟ شوهر منم سنگ داره. نمیره دکتر بندازه.۶ میله
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم من باید pcnl میکردم،ولی به اصرار خودم سنگ شکن شدم شنبه الان شن ریزه مثل نمک دفع میکنم ولی یه سنگ بزرگ انگار دم مثانه م هست داره بیچارم میکنه از درد انگار چاقو کردن تو مثانه م،چی کار کنم زود بیفته
عزیزم من باید pcnl میکردم،ولی به اصرار خودم سنگ شکن شدم شنبه الان شن ریزه مثل نمک دفع میکنم ولی یه س ...
بالا پايين بپر
طناب بزن
و دويدن
خيلي تاثير داره
پناه
میبرم به خدا
از عـیبی که «امروز» در خود می بینم،
و «دیروز»؛
دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ...
محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛
و «قضاوت کردن دیگران».
وقتی؛
نه از «دیروز او» خبر داریم؛
نه از «فردای خودمان» ...
💕
چطور بود درد داشت؟ شوهر منم سنگ داره. نمیره دکتر بندازه.۶ میله
۶میل همینطوری دفع کنه راحتتره،مال من بزرگتر بود تقریبا ۲سانت،قطر لوله میزنای تقریبا ۵میل،اگر یه کم تحمل داره همینطوری دفع کنه وگرنه سنگ شکن جواب میگیره،یه کم درد داره حین انجامولی دردا بعدش شروع میشن
محصوصا موقعی که درد داری سعی کن پاشی، چون سنگ داره حرکت میکنه و بهترین زمانه
امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽
عزیزم من باید pcnl میکردم،ولی به اصرار خودم سنگ شکن شدم شنبه الان شن ریزه مثل نمک دفع میکنم ولی یه س ...
ببین اللن خورد شده ...اگه فعالیت زیاد نداشته باشی یا مایعات کم بخوری دوباره بهم میچسبن دوباره باید بری سنگ شکن...من یبار بعد سنگ شکن تو یه روز ۷ ساعت کوهنوردی کردم به قول تو فک میکردم با چاقو میزنن تو مثانم بعد از اون اومدم خونه چندتا دلسترو هندونه خوردم بالا پایین میپریدم یه سنگ بزرگ جلو مجرا ادرارمو گرفته بود میرفتم دسشویی نمیتونستم ادرار کنم بالاخره انقد مایعات خوردم یدفه افتاد و جلو مثانم باز شد بعدش کوچولوها افتادن...
انقدر دردم زیاد میشه اصلا بالا میارم از درد،خدا هم به دا م نمیرسه،با دوتا بچه کوچیک زندگی شده جهنم ب ...
وای میدونم چی میگی خیلی سخته، موقع بالا آوردن اوج درده
من انقدر سر سنگ شکن اذیت شدم که ۱۰ سال ازش میگذره ولی همیشه تند تند آب میخورم و ورزش میکنم، هر ۳-۴ ماه هم دفع میکنم
ولی به سنگ شکن دیگه نمیرسه
خیلیییی آب بخور
پس هر وقت تونستی پاشو
امیدوارم انقدر موفق بشم که بتونم حتی به اونایی که بهم گفتن نمیتونی کمک کنم... اونایی که مسخره کردن و گفتن دلت خوشه... من دارم به هدفم نزدیک و نزدیک تر میشم💪🏽