من چهار سال ازدواج کردم. یه شهر دیکه ازدواح کردم .اینجا خیلی خیلی تنهام و حوصله ام سر میره. واقعا افسرده شدم .شوهرم صبح میره سرکار شب بر میگرده.همش گریه میکنم هیچ انگیزه ای ندارم. الان باردارم. به نظرتون بچه بیاد تنهاییم پر میشه؟ یا اوضاع بدتر میشه؟😖😖
من شرایطم مثل شماست شوهرم همیشه صبح تا شب سرکار هستش بچه از لحاظ وقت گذراندن خیلی خوبه نمیفهمی کی شب ميشه ولی دعا کن بچه ات آروم باشه من بچم بغلی هست متاسفانه و دلدرداش با وجود اینکه هفت ماهه و خودم رعایت میکنم غذاهامو هنوزم هست همش توی بغلمه بعضی روزا عالی میگذره بعضی روزا متوسط بعضی روزا هم خودم هم میشینم زار میزنم از بس دستم درد ميگيره بخدا روزایی بوده ک بچمو بردم توی خيابون و خودم فقط گریه میکردم ولی در کل بزرگ ميشن شیرین ميشن خنده هاشون ب دنیا می ارزه
فقط توصیه من به شما اينه مثل من تا بچه نق زد بغل نکن ک وقتی بغلی بشه ديگه کاری نمیتونی کنی بذار بازی با خودشو یاد بگیره
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استاتر من دقیقا موقعیت شمارو دارم با اینکه بچم بدنیا اومد خیلی تغییر کردم سرگرم شدم اما الان بچم همش میگه مامان چرا مانمیریم مهمونی چرا مهمون نمیاد خونمون با این سوالاش اتیشم میزنه
من شرایطم مثل شماست شوهرم همیشه صبح تا شب سرکار هستش بچه از لحاظ وقت گذراندن خیلی خوبه نمیفهمی کی شب ...
خدا بچتونو حفظ کنه. توصیه شما حتما یادم میمونه. واسم دعا کنین بچه ام اروم باشه. من خیلی سختی تو زندگیم کشیدم. خیلی تنهایی کشیدم. کاش نی نی با اومدنش سختی ها رو ببره نه دو برابرش کنه
من شرایطم مثل شماست شوهرم همیشه صبح تا شب سرکار هستش بچه از لحاظ وقت گذراندن خیلی خوبه نمیفهمی کی شب ...
با سلام بچه تا ۱۸ ماهگی باید مدام در بغل باشد و اتفاقا وقتی به بچه به اندازه کافی توجه نشه بچه مدام میخواد تو بغل باشه تا احساس امنیت کنه .الکی که بهشت زیر پای مادر نمیره .مادر وظیفه داره مرتب بچه را بغل کنه .بچه هایی که بغل نمیشن تا اخر عمر اضطراب و دلشوره دارن .بچه زیر شش ماه وقتی بیداره متدر فقط میتونه دو ساعت بغلش نکنه و وظیفه اش هست بغلش کنه لطفا باور کنید واژه بغلی شده از اول صد در صد غلط و غیر علمی بوده .اتفاقا اگر سلامت بچه برامون مهمه باید همون ثانیه اول بچه را بغل کنیم تا یه ثانیه هم گریه نکنه .لطفا این توصیه ها را به کسی نکنید که بچه را بغل نکن...حتی دکتر به من گفت وقتی بچه دار شدی سعی کن وقتی بچه چشماش را باز کرد جلو چشماش باشی
خدا بچتونو حفظ کنه. توصیه شما حتما یادم میمونه. واسم دعا کنین بچه ام اروم باشه. من خیلی سختی تو زندگ ...
ممنونم انشالله نی نی صحیح سلامت بیاد بغلت زندگیت جون ميگيره در کنار سختی هاش يه لذتایی داره ک توی ذهنت می مونه از همون تولد تا ماه ب ماه ک بزرگ ميشه من دخترمو دو ساعت ميذارم میرم آرایشگاه برميگردم هر چی نگاش میکنم سیر نمیشم
انشالله با اومدن کوچولو تموم سختی های گذشته از ذهنت پاک شه
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن