2777
2789
عنوان

دوستان به نظرتون با بچه لازم حوصله ادم سر میره

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست
و ترجیحا تا دو سالگی ولی بعد از ان باید نزدیک بودن و بغل کردن را به تدریج کم کرد تا بچه وابستگی بیما ...

این فرمایش شما رو از یه روانشناس هم شنیدم. باید بازم از مشاور کمک بگیرم. بازم ممنون بابت راهنماییتون🙏

با سلام بچه تا ۱۸ ماهگی باید مدام در بغل باشد و اتفاقا وقتی به بچه به اندازه کافی توجه نشه بچه مدام ...

اره عزیزم منم اينا رو خوندم و میدونم نیاز بچه اس ولی يه مادر ک دست تنها توی شهر غریب هست شوهرش همش سر کار هست صبح تا شب بخواد بچه بغل باشه واقعا کم میاره مخصوصاً بعد زایمان ک درد ها بیشتر ميشن من واقعا از شدت کمر درد و دست درد بعضی شبا خوابم نمیبره 

من نظرم اينه همه چی باید تعادل داشته باشه حتی بغل کردن بچه بالاخره مادر هم باید يه تایمی بذاره برا کار شخصی و آشپزی والا من الان به زور وقت میکنم برا بچم غذا درست کنم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم منم اينا رو خوندم و میدونم نیاز بچه اس ولی يه مادر ک دست تنها توی شهر غریب هست شوهرش همش س ...

بله خب طبیعیه خیلی سخته .من خودم هنوز مادر نشدم شاید خودمم نتونم اجرا کنم و کم بیارم چون منم شهر مادریم نیستم ولی به هر حال باید ارامش نوزاد در الویت کارهامون باشه . و مثلا مرتب کردن خانه را خیلی اساسی انجام ندیم یا خیلبی وقت صرف اشپزی نکنیم .موفق باشید