2777
2789

من چهار سال ازدواج کردم. یه شهر دیکه ازدواح کردم .اینجا خیلی خیلی تنهام و حوصله ام سر میره. واقعا افسرده شدم .شوهرم صبح میره سرکار شب بر میگرده.همش گریه میکنم هیچ انگیزه ای ندارم. الان باردارم. به نظرتون بچه بیاد تنهاییم پر میشه؟ یا اوضاع بدتر میشه؟😖😖

بچه بدتر خسته میکنتت

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

بچه بیاد دیگ با دستشوییم خداحافظی کن.انقد سرت گرم میشه

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟، اون نمیگه حوصله ام سر رفت؟؟

اونو نمیدونم دیگ.پسر من هنوز ی سالش نشده.ولی کلی سرگرم شدم.من هفته ای دو سه بار خونه مامانم میرفتم الان ی ماهه خونم

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜