دوستای گلم چند هفته و چند روز بودید معاینه شدید؟؟؟ من ۳۶ هفته و ۲ روزمه کی برم بنظرتون؟؟؟ سر بچه ی قبلیم ۳۸ هفته و ۴ روز درد داشتم همون روز معاینه شدم و زایمان کردم ، الان سر این یکی دکترم نظرش رو سزارینه ولی خودم می خام طبیعی بشه، بنظرتون کی برم برای معاینه؟؟؟ کیا ۱-۲ روز بعده معاینه دردشون گرفت؟؟؟
خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو تو خونت داشته باشی ❤️
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
من طبیعی زایمان کردم ولی معاینه لگن نشدم تا هفته ۴۱ که زایمان کردم
عضو🟣گروه 😈بنفشسرگروهعزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکنهای زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼♀️🏃🏼♀️هدفم ۵۵🏃🏼♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.