2777
2789
عنوان

برای سونو تشکیل قلب کی باید برم

42 بازدید | 11 پست

سلام خانمای عزیز 

من تاریخ آخرین پریودیم ۲۸ تیر بوده و در واقع باید حدود ۲۸ مرداد پریود میشدم که نشدم و باردار بودم 

برای سونو تشکیل قلب کی باید برم؟؟؟

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش بتا دادی؟ عددت چند بود؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
مبارکه عزیزم.بزار ۸ هفته که تموم شد با خیال راحت برو.ولی اگر خدایی نکرده درد و لکه بینی یا خونریزی د ...

ممنونم،سلامت باشید 

هفته ای که میگید یعنی از ۲۸ مرداد حساب کنم؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ازمایش بتا دادی؟ عددت چند بود؟

نه،این هفته گرفتار بودم نتونستم برم گفتم اگه وقت سونو هست یه سره برم سونو بدم،نمیشه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه،این هفته گرفتار بودم نتونستم برم گفتم اگه وقت سونو هست یه سره برم سونو بدم،نمیشه؟؟

الان وقت سونو نیست، ازمایش بتا که بدی بهت میگه تقریبا چند هفته هستی، از طریق اون متوجه میشی کی بری ویزیت بشی و هفته ۸ ام کی هست که بری سونو تشکیل قلب.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
ممنونم،سلامت باشید هفته ای که میگید یعنی از ۲۸ مرداد حساب کنم؟؟

ربطی نداره به تاریخ تاخیر، تاریخ تخمک گذاری بررسی میشه. واسه همین میگم باید بتا بدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان وقت سونو نیست، ازمایش بتا که بدی بهت میگه تقریبا چند هفته هستی، از طریق اون متوجه میشی کی بری و ...

آهاااا،اینو نمی‌دونستم 

پس اول برم آزمایش بتا بدم 

ممنونم ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهاااا،اینو نمی‌دونستم پس اول برم آزمایش بتا بدم ممنونم ❤️

قربونت، انشالله مبارک باشه قدمش♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم،سلامت باشید هفته ای که میگید یعنی از ۲۸ مرداد حساب کنم؟؟

از تاریخ اولین روز آخرین پریودت باید حساب کنی الان فکر کنم تو ۵ هفته باشی.

بزن تو نت محاسبه سن بارداری اونجا یادمیگیری چجوریه،