2777
2789

هفته هشت نیاز به واژینال نیست مگه دکترت گفته؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

ن هیچ خطری نداره

فقط اگر جنین خییییییلی کوچولو باشه واژینال میکنن عزیزم

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هیچ خطری نداره فقط اگر جنین خییییییلی کوچولو باشه واژینال میکنن عزیزم

آخه دکترم گفت هفته قبل برو من نرفتم

گفتم هفته هشتم برم خیالم راحت بشه

الان دیگه نیازی به واژینال نیست دیگه یکم جنین بزرگتر شده درسته؟؟؟

آخه دکترم گفت هفته قبل برو من نرفتم گفتم هفته هشتم برم خیالم راحت بشه الان دیگه نیازی به واژینال ن ...

بله عزیزم اگر اینجا مشخص نشه بعد میفرستن واژینال 

ی هفته دیگه صبر کن اگر نگرانی از سونوی واژینال 

ی دفه برو معمولی

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
بله عزیزم دکترم نوشته واژینال

معمولا در حاملگی های پر خطر مثلا سابقه خارج رحمی قبلی و تشکیل نشدن جنین و اینا در هفته شیش سونو واژینال انجام میدن چون خیلی بچه کوچیکه

اما دیگه اکثرا در هفته ۸بچه قابل رویت از طریق سونو معمولیه

مگر اینکه همونجا معمولی انجام بده نبینه و بهت بگه نیازه اولترا سون شی

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
معمولا در حاملگی های پر خطر مثلا سابقه خارج رحمی قبلی و تشکیل نشدن جنین و اینا در هفته شیش سونو واژی ...

خدا رو شکر سابقه سقط و اینا نداشتم، فقط دو هفته پیش یه تصادف کردیم که یکم لکه بینی داشتم که اونم با شیاف سیکلوژست رفع شد.

خدا رو شکر سابقه سقط و اینا نداشتم، فقط دو هفته پیش یه تصادف کردیم که یکم لکه بینی داشتم که اونم با ...

ببین سونو واژینال نه ترس داره نه فشاری بهت وارد میکنه ،نگران نباش حتی اگه واژینال ،جای نگرانی برای بچت نیست

آره همین کار و میکنم خیالم راحتتره

اره بابا لازم نیست

بیخودی استرس میگیری 

مطمئن باش قلب نی نی میزنه ی کم دیرتر بری باز خاطرت جمع تره

تیکر هم بزن باحاله   

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.