2777
2789
عنوان

دوستان عزیز،قانون جذب

43 بازدید | 3 پست

سلام چی از این قانون میدونید؟چقدر نتیجه گرفتید؟چه ترفندها و راه کارایی براش دارید؟چ کتاب هایی براش خوندید؟هرچیزی ازش میدونید بهم بگید،میخام ازش برای خروج از مشکلات متعددم کمک بگیرم،ممنونم ازتون 

سلام عزیزم من با یادگرفتن قانون جذب کلا فهمیدم قانون این جهان از چیه فهمیدم این جهان از انرژی ساخته شده وهمه در حال فرستادن ارتعاش و انرژین هرچقدر افکارت منفی باشه ارتعاش منفی بفرستی همونقدرم دریافت میکنی و برعکس هرچقدر فکر مثبت و خوشحال باشی انرژی مثبت دریافت میکنی مم فهمیدم ایمان واقعی ب خدا یعنی چی ک وقتی خواستمونو ازش بخوایم باید مطمئن صد درصد باشیم ک اون خواسته براورده شده و جوری خوشحال باشیم ک خدا اونو براورده کرده این معنی ایمانه

من کتاب  چهار اثر فلورانس اسکاول شین رو برای شروع بهت پیشنهاد میکنم و بعد کتاب شفای زندگی مطمئن باش ضرر نمیکنی ب نفعته

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلام عزیزم من با یادگرفتن قانون جذب کلا فهمیدم قانون این جهان از چیه فهمیدم این جهان از انرژی ساخته ...

ممنونم عزیزم.خیلیا خیلی ضربه ها بهم زدن و من همیشه بهش فکر میکنم ،میخام همه ی اونایی ک بهم ظلم و بدی کردن رو بسپرم ب خدا و خودم سعی کنم ببخشم،البته ک من برای همه همیشه شادی و خوشبختی میخام ،ذهنیت های  نا امیدم نمیذارن دقیق تمرکز کنم و از کائنات کمک بگبرم یهو حین کمک خواستن ی انرژی منفی میگه ک نه اینجور نیست ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم.خیلیا خیلی ضربه ها بهم زدن و من همیشه بهش فکر میکنم ،میخام همه ی اونایی ک بهم ظلم و بدی ...

حتما اون دو تا کتاب ک بت گفتم بخون عزیزم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز