2777
2789

سلام دوستانی که بچه هاتون آنفولانزا گرفتن از علائمش میگین و داروهای و دوره درمانش

من دخترم از شنبه تب کرد و سردرد و التهاب گلو

ولی دکتر فقط بهش دیفن هیدرامین و استامینیفون و سیتریزین و در مواقع تب بالا که پایین نیاد شیاف دیفلوفناک داد

با تمام وجود در این لحظه زندگی کن تا این لحظه دروازه ورود خداوند شود . اگر دست از گذشته و آینده برداری فقط خدا باقی می ماند .

تو این دوسه روز تبش همش میره ۳۹ درجه و اصلا هم نه با پروفن نه استا و نه شیاف پایین نمیاد همش پاشوره و گذاشتن دستمال خیس رو دست و صورتش جلوشو میگیرم دو شب نخوابیدم دیشبم ساعت ۴ که استا دادم همش تا صبح بالا آورد سه چهار بار

با تمام وجود در این لحظه زندگی کن تا این لحظه دروازه ورود خداوند شود . اگر دست از گذشته و آینده برداری فقط خدا باقی می ماند .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ سالشه و ۱۶ کیلو اولش با سردرد شروع شد دکتر گفت ممکنه باشه