2777
2789

پدی لاکت دادم کولیک از. دادم گریمیچر دادم اصلا اروم نمیشه تا یه دقیقه اروم میشه باز شروع میکنه گریه ...دیشبم همین بود دکتر این داروها رو داد امشبم همینه ...چیکار کنم اروم شه😣😣😣

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به نوزادم یکم نبات زیره میجوشوندم  میدادم از مامانت اینا بپرس عزیزم 

عضو🟣گروه 😈بنفش‌سرگروه‌عزیزم 💜💜فنچA74 💜💜 تاپیک مانکن‌های زیبا🕊️🕊️🟪وزن اولیع ۷۸۲۰۰😟😟وزن فعلی۶۸آخشش🥴😍🧐🟣💃🏼💃🏼💃🏼🥰پیش به سوی۶۷ 🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️هدفم ۵۵🏃🏼‍♀️ 😍وزن هدفم اخر زمستانه🌧️❄️☃️☃️✌️😎 🥳 ❄️😍🏃🏼‍♀️😌لازمه تبدیل شم به آدمی که یادمیگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه..👩🏼‍🦯😎💪یه آدم كه هدف داره ، رو پا خودش ايستاده و قوی جلو ميره..آره اين آدمو دوست دارم❤️

کولیک دارع عزیزم ببرش داخل ماشین اگ میتونی و دور بزن شهرو یا محلرو تو ماشین اروم میشن خابشون میبره...عرق نعنا بده فک کنم یک سی سی یدی کافیع ..صدای سشوار جارو برقی خوبه ارومشون میکنه بچتو بزار رو دستات بصورت برعکس یعنی نافش کف دستت باشه بعد بمال اروم بلند شو بگردونش اروم میشه نبات داغ بده کمی 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

عزیزم پسرتو ببر دکتر خوب منم پسرم از یک ماهگی کولیک داشت تا پنج ماهگی پدرم در اومد وایی اگ گریش میگرفت طفلی دیگ اروم نمیشد خیلی اذیت میشن میتونی ببرش تو ماشین بچرخونش

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

کولیک دارع عزیزم ببرش داخل ماشین اگ میتونی و دور بزن شهرو یا محلرو تو ماشین اروم میشن خابشون میبره.. ...

دقیقاااا هر وقت سوار ماشین میشه میخوابه

خشونت علیه زنان ؛  همیشه یک چشم کبود    و دندان شکسته    و دماغ خونی نیست!                  خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید     لاغرتر باشد،  چاق تر باشد،  زیباتر باشد،  خوشحال تر باشد،  سنگین تر باشد،  خانه دارتر باشد،  عاقل تر باشد!                        خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد.                                                         خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
شیرخشکم میخوره یا شیرخودت؟

هر دوتاش

نصف قاشق چایخوری ترنجبین بریز تو نصف استکان اب جوش یه تیکه کوچیک هم نبات هم بنذاز بذار چند دقیقه بمونه بعد هم بزن از صافی رد کن بده بهش در حد یه قطره چکان پر 

پسرام نفسام   خدایا خودت مواظبشون باش  عضویتمو بیخیال کاربری قدیمی ام قبلی ترکید