پدی لاکت دادم کولیک از. دادم گریمیچر دادم اصلا اروم نمیشه تا یه دقیقه اروم میشه باز شروع میکنه گریه ...دیشبم همین بود دکتر این داروها رو داد امشبم همینه ...چیکار کنم اروم شه😣😣😣
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
چ شیرخشکی میدی؟ تازگیا عوض نکردی شاید بخاطر شیرخشکشه پسر من اینجور شده بود الان بهتره خداروشکر
گیگوز میدادم الانم میدم ...دوشبه اینجوری میونه
عزیزم اگ میتونی ببرش من شوهرم اوایل نمیبرد میدید دیگ واقعا اروم نمیشه شبا دیر وقتم میشد میبرد انقد میچرخیدیم تا خابش میبرد اروم میاوردیم خونه تا بیدار نشه سشوار روشن کن جارو برقی عرق نعنا هر روز بهش بدع هرررررروز بده یک سی سی یا یک ونیم من دیگ کارم شده بود هرروز میچکوندم تو دهنش دارو های دیگ فایده نداشت ارومش نمیکرد
صداهای سفید رو دانلود کن یکیش رو براش بزار آرومش میکنه. به خصوص یه صدای نزدیک شر شر آب هست اون خیلی خوبه بچه به یاد صدای جریان خون تو جفتش تو رحم مادر میفته و آروم میشه. اینارو براش بزار و ماساژش بده خوابش میبره
برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز