2777
2789
عنوان

واقعا دوس دارم بینیمو عمل کنم ولی همه مخالفن!

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 27 پست
یعنی دلت تنگ نمیشه برای اون روزهایی که تا آرنج دستتو میکردی تو دماغت 😢😢😢😢😢😢 تنها دلیل عمل نکرد ...

من عمل کردم شصتمم میندازم هنوز😂

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا بینی عمل شده قشنگ تره.ولی به شرط اینکه کاملا طبیعی عمل شده باشه نه از این عروسکیا یا اون مدل که سوراخ بینی تو هواست.

خودم بعده عمل بینی زیباییم چند برابر شد نسبت به قبل عمل

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

واقعا باعث شدن بترسم همش میگن اگه بد بشه خوشت نیاد فکرشو کردی؟؟؟؟؟اونوقت من زیادی دیگه دارم میترسم

منم بینیم بدون عمله ولی قوز داره همه میگن قشنگه و بهت میاد ولی خودم یه دکتر پیدا کردم اونقدر از کاراش خوشم اومده حتما میرم عمل میکنم اونم طبیعی که فقط قیافم بهتر شه.نمیخوام خیلیییی تغییر کنم خوشم نمیاد

میدونم خوشگلی ولی شاغل ام که باشی خواستگارزیادمیاد

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
من اهل انگشت تو بینی نیستم...همه جور امکاناتم دارم ولی خانواده ها از جمله همسرم مخالفن و میترسم اگه ...

اگه اینهمه شک داری عمل نکن،من خودم دکتر هم رفتم گفت بینیت خوبه نیاز نداری ولی بازم دلم میخواد صاف و بدون قوز باشه ولی خیلی طبیعی.