2777
2789
عنوان

نسبت به همچین آدمی چه حسی دارین

530 بازدید | 120 پست

یه کسی رو‌ در نظر بگیرین که از نظر مالی خیلی کمک حالتون باشه اما خودشم باعث شده باشه که مشکل مالی براتون پیش بیاد. ولی در کل خیلی کمک مالی کنه. 

سفر ببره خرج سفرتونو بده

اما هرکاری میکنه منت بزاره هی بگه من فلان چیزو براتون خریدم اما برید ببینید کی مثل من میخره؟! من فلان کادو رو دادم اما فلانی نداد 

زخم زبون و تیکه کنایه و بی ادبی به خودتون و خانواده تونم که همیشه باشه 

یه جاهایی اما واقعا دلسوزانه رفتار کنه و سعی کنه مشکلات رو‌حل کنه اما باز با منت و من من کردن

مدام ازتون توقع بیجا داشته باشه و اگر انجام ندین بی احترامی کنه 

عروسی و نامزدی و اینارم کوفتتون کرده باشه 

بدجنسی هم گاهی بکنه 

نسبت به این آدم چه حسی میتونین داشته باشید؟ 

از آدمی که منت بذاره متنفرم حاضرم گوشت تن خودمو بخورم اما زیر بار منت نباشم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسش ندارم

ازش فاصله میگیرم

محبت بامنت محبت نیس

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

حذف میکنم همچین آدمایی رو 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم❤️خوشحالی ینی چشات هم رنگ عسل باشه ینی یه موخرمایی لپ سوراخی باشی😁😻💍 .  میگن خدا سه چیز رو با ذوق بیشتری آفریده زن ، هنر ، عشق   دوست دارم بدونم خدا موقع آفرینش زن هنرمند عاشق چه حسی داشته                                                                     من یه دخترم با افکاری که روحمو به پرواز در میاره 😻یه نویسنده با رویاهای بزرگ              آقا پسری که باهات تبادل نظر می کنم فکر بد نکن در موردم 😊