2777
2789
عنوان

پسر دو سالم مریض شده😢😢😢

17819 بازدید | 15 پست

سلام.از صبح پسرم شروع به سرفه کردو ابریزش بینی و خیلی زیاد عطسه.اما سرحاله خداروشکر بازی میکنه اشتهاشم خوبه.

تبم نداره خداروشکر.

دارم بهش شربت برم هگزین و نئوتادین میدم.

خوبه؟؟خطرناک نیست؟::زبونم لال انفولانزا نیست؟؟؟::

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم نگران نباش کلا آب و هوا یه جوریه بچه ها تند تند سرما میخورن نترس چیزی نیست فقط من تو این شرایط حتما شربت سرماخوردگی میدم ولی برم هگزین ندادم تا حالا .شربت نئوتادین من هم واسه خاطر سرفه هاش هر شب میدم.کلا حساسیته دیگه

بچه های منم سرما خوردن ولی ابریزش ندارن دخترم خیلی سرفه میکنه 

بردیش دکتر چی گفت 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
ای جانم نگران نباش کلا آب و هوا یه جوریه بچه ها تند تند سرما میخورن نترس چیزی نیست فقط من تو این شرا ...

عزیزم تاثیر داشته این شربته  ؟

دکتر نوشته براش؟

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
ای جانم نگران نباش کلا آب و هوا یه جوریه بچه ها تند تند سرما میخورن نترس چیزی نیست فقط من تو این شرا ...

به خدا انقدرم مواظبشم،لباس خوب و گرم همیشه اب پرتقال و لیموشیرینم به راهه ،امااااات😑😞😞😞

اره به خدا هر روز داره تنمون میلرزه

منم میترسم دخترم ۲سال نیمه چن روزه سرفه میکنه امشبم میگفت شمکم ناز کن گفتم چرا گفت درد میکنه خیلی ترسیدم😓

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
عزیزم تاثیر داشته این شربته  ؟ دکتر نوشته براش؟

آره گلم با تجویز پزشک بهش هر شب ۲ونیم سی سی میدم چند روزه ک میدم سرفه هاش کم شده ولی باید تو مواد غذایبش رعایت کنی  چون آلرژی هست بدترش میکنه.هر وقت هم سرما میخوره میبرمش دکتر سرماخوردگی میده خوب میشه.شربت پلارژین کیدز هم خوبه هم واسه سرفه و آبریزش بینی..باز هر چی دکتر صلاح بدونه

به خدا انقدرم مواظبشم،لباس خوب و گرم همیشه اب پرتقال و لیموشیرینم به راهه ،امااااات😑😞😞😞

نگران نباش گلم از آب و هوا هست کاریش نمیشه کرد مراقبش باش داروهاشم بدی خوب خوب میشه انشالله

آره گلم با تجویز پزشک بهش هر شب ۲ونیم سی سی میدم چند روزه ک میدم سرفه هاش کم شده ولی باید تو مواد غذ ...

ممنون عزیزم 

امشب به دخترم انار پخته دادم سرفه هاش کمتر شده خدا روشکر 

انشالا زودتر خوب بشن بچه هامون 

منکه دوتاشون سرما خوردن کمر نمونده برام بخصوص پسرم هی باید بقلش کنم