2777
2789
خونه تون تهران هست؟ 

نه ولی اینجا هم خیلی هوا الودس فرقی با تهران نداره از نظر الودگی ولی خب بقیه مواقع خوبم تا میخوام بخوابم اینطوری میشم ☹

خانما میشه دعا کنید به آرزوهام برسم ؟❤️
روز ش نه نمی تونم راه بر م خسته میشم انگار توم خالیه

عزیزم هرچی کم تحرک باشی بد تر کسل میشی ، البته یه آزمایش کم خونی هم بده ، 

شب یه سیب زمینی رو پوست بگیر درسته بنداز توی یه کاسه آب و بذار توی یخچال ، صبح که بیدار شدی اون آب رو بخور و کمی ورزش کن ، آهنگ بذار برقص 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان سه یا چهارناهی است که گرمیجات میخورم چون در اقدام هم هستم تنبلی تخمدان دارم . اما بازم کسل ...

عزیزم بعدازظهرهابادوستات قراربذارین دوساعت دورهم باشین حال وهواتون عوض میشه شمایه حالت افسردگی بهتون دست داده من خودم این مراحل راگذروندم ولی الان که بادوستام هستم خیلی سرحالترم وصبح تاظهربه همه کارهام میرسم تابعدازظهربتونیم دورهم باشیم

عزیزم خوابت عمیق نمیشه درسته؟

اره تقریبا :(((((( وقتی هم بیدار میشم نفس تنگی دیگه ندارم و خوابمم نمیاد ولی قبلش تا میخوام بخوابم دیوونه میشم از نفس تنگی اشکم در میاد 

خانما میشه دعا کنید به آرزوهام برسم ؟❤️
عزیزم بعدازظهرهابادوستات قراربذارین دوساعت دورهم باشین حال وهواتون عوض میشه شمایه حالت افسردگی بهتون ...

هیچ دوستی ندارم .

البته در شهر غریب هم نیستم ..

ممنون .خودمم احساس میکنم افسرده شدم .

چون نه هدفی دارم نه ارزویی نه خواسته ای .

همیشه ناراحت و عصبی ام .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اره تقریبا :(((((( وقتی هم بیدار میشم نفس تنگی دیگه ندارم و خوابمم نمیاد ولی قبلش تا میخوام بخوابم د ...

عزیزه دلم یه دکتر برو حتما و مشکلت رو بگو ، من وقتی سرما میخورم اینطوری میشم