2777
2789

ورزش کن منم تا ول میکردی دراز کش بودم دوس نداشتم پاشم دیروز یکم ورزش کردم تا الان دارم از انرژی که بم داده کیف میکنم

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکسیژن کافی به بدنتون میرسه؟ ورزش میکنید؟

من آسم دارم بعد تازگیا تا میخوام بخوابم نفس تنگی میگیرم شدید و به زور خوابم میبره با نفس تنگی به نظرتون از اینه ؟علتش چیه چرا اینطوری شدم

خانما میشه دعا کنید به آرزوهام برسم ؟❤️
دوستان عزیزی که همش کسل وخواب الودهستن یه مدت گرمیجات مثل دارچین وزیر ه وزعفران بصورت دم کرده استفاد ...

من الان سه یا چهارناهی است که گرمیجات میخورم چون در اقدام هم هستم تنبلی تخمدان دارم .

اما بازم کسل خسته بی حوصله ام .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

اثر قرصای مزخرف هست که آدمو بیمارتر میکنند 

●کاربری قبلیم ترکید برای بحث ب ن ز ی ن میدونستم میترکه ولی حرفموزدم.●دردی دارم مدت طولانیست که فقط درمانگرش خداوند هست ممنون میشم برام دعا کنید🙏😔💔(درد=بیماری) ●اینقدر خیره میشدند به لحظه های خوش زندگیم،اینک فقط خاطره های خوش گذشته عذابم میدهد ولی منکه به به شوری چشم اعتقادی نداشتم.😔💔 ●کاشکی تو زندگیم هیچوقت هیچیزی را اینقدر بزرگ نمی کردم ،چون وقتی بزرگ کردم شد قسمتی از زندگیم و کوچک کردنش کار غیرممکنی شد 😔💔●(🌼خوشا دردی که درمانش تو باشی🌼خوشا راهی که پایانش تو باشی 🌼خوشا چشمی که رخسار تو بیند🌼حوشا ملکی که سلطانش تو باشی)●خدایا دردم با صبرم نمیخواند یا دردم را تنام کن یا صبرم‌را زیاد کن بدهکار قلبم شده ام.😔💔🙏●خدایا تنها امیدم تویی و بهت اطمینان‌دارم😊