ب امید پیروزیتوننن 😂😂😂😂😂😂.ما که داریم مسیر پیشرفت و ابادانی ایران عزیز رو طی میکنیم تازه شاید ...
دقیقا یکی از دلایل موفقیت پروفسور سمیعی این بود ک تاپ نمیپوشید
ادم وقتی لخت و عریانه راحتتر میتونه اندیشه کنه اصن میگن مادام کوری کلا تو آزمایشگاهشون لخت بوده موقه اکتشافات
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من ک ادم حساب نمیکنم اینجور مردارو ولی بازم خوب شد گفتی چون از فردا حتما میندازم بیرون گوشامو دیگه خ ...
واقعا
مسخره ها
خودشون مریضن اراده ندارن
زنا و دخترای بدبخت باید گونی پیچ بشن
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😂😂😂😂😂😂😂 خدا نکشتت خندیددم .میگم اخه ناف داشتن کار هر کسی نیس😂
بعله هنررررره
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اتفاقا خیلیا اینکارا رو برا جلب توجه میکنن امیدوارم شما اینجوری نباشین
من فکر میکنم بی ادبیه که اومدین تو جمع خانوما و راجع بهشون از میدید. تمومش کنید بهتره... ما پوشش و استایل مونو و بر اساس خوش اومدن یا نیومدن آقایون و براساس نظرات اون ها انتخاب نمیکنیم
خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓.
دقیقا یکی از دلایل موفقیت پروفسور سمیعی این بود ک تاپ نمیپوشید ادم وقتی لخت و عریانه راحتتر میتونه ...
اره منم این موضوع رو قبول دارم حتی نقل شده مرحوم انیشتین لخت بود موقع انجام محاسبات پیچیده و یند معتبر داریم که گفته شده علمای قدیممدبر لخت بودن مقید بودن که راه وصول ب مطلوب همینه و بس. مادام کوری رو خوب اومدی 😂😂😂😂
من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال
من فکر میکنم بی ادبیه که اومدین تو جمع خانوما و راجع بهشون از میدید. تمومش کنید بهتره... ما پوشش و ا ...
یه سری زن بیچاره که اختیار لباسشون ندارن اینا را پررو کردن
تو ایران مردا عادت کردن تو همه چیز شخصی و غیر شخصی خانما دخالت کنن
والا اختیار چارتا تار مو هم از همه گرفتن از بس مریضن
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷