2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه نه نه گوشت 

بگو گوش 

گوشت چیه 😅

میدونم منظورم "گوشِت" هست . ولی باز جریان درست میشه 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مجردی؟

نه

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من ۹ سال پیش که رفتم دانشگاه تازه مد شده بود فکر میکردم دیگه خز شده این کار😐

اره والا خز شد دیگه زیاد نمیزارن بیرون

من نهایت بتونم گوگولیه بامزه باشم                              چطوری اینقدر داف هستین🙃🙃
مگه روسری هنوز هس 😐

اینا عکب مانده اسکارف میزنن بات من ایران کیلی کیلی دوست ای لاو یو پی ام سی

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
🙄😂😂😂😂😂😂😂😂😂خب حق بده ناف قشنگی خاصی داررررع میخوان فیض ببریم .

اره اتفاقا گفتم بش عه تو هم ناف داری؟؟ 😃 بعدم اینطوری شدم رد شدم😐

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بعله بهرحال زندگی سخته ما ایشالا از امسال استارت میزنیم برا قهرمانی و ملوانی و خلبانی

ب امید پیروزیتوننن 😂😂😂😂😂😂.ما که داریم مسیر پیشرفت و ابادانی ایران عزیز رو طی میکنیم تازه شاید ب خاطر اینکع ممکنه ب اکتشافات بیشتری برسیم تاب رو دربیاریم .میدونی که بدون تاب خیلی مخ ادم بهتر کار میکنه 😂😂😂😂😂😂

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 
بعنوان یه مرد میگم وقتی زنی اونکارو میکنه خیلی صحنه چندش و زننده ایه متنفرم از اون کار

تو چی میگی وسط زنا

کسی نظر نخواست از مردای نی نی سایتی

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اره اتفاقا گفتم بش عه تو هم ناف داری؟؟ 😃 بعدم اینطوری شدم رد شدم😐

😂😂😂😂😂😂😂 خدا نکشتت خندیددم .میگم اخه ناف داشتن کار هر کسی نیس😂

من یک جنوبی ام 😍😍😍😍😍😍😍 همه جنوبی ها عشقن💖💖 خونگررم و باحال 
دوس ندارین نگاه کنن زمینه رو فراهم نکنین خودتون مقصرین

من ک ادم حساب نمیکنم اینجور مردارو ولی بازم خوب شد گفتی چون از فردا حتما میندازم بیرون گوشامو دیگه خودشون و خسته نکنن نگاه نکنن😊

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ