2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما روی کیک رو میگید؟ بله روی کیک پودر قند هم ریختم ولی اونی که توو پیاله هاس پان اسپان هس

بعله رو کیکو میگم🙈😁😁😁

آهان

دستت درد نکنه خانوووووم هنرمند

دفعه دیگه بنظرم اون شکلات ها رو آب کن بریز رو کیک، وای قلبمممم🤩😍

🍊کیک پرتقالی 🍊حالا چی لازم داریم برا این خوشمزه جان  ؟؟تخم مرغ 🍊۶ عددشکر 🍊یک پیمانه روغن مایع🍊نصف پیمانه آب پرتقال تازه 🍊یک پیمانه رنده پوست پرتقال 🍊دو ق چ بکینگ پودر 🍊دو ق چ آرد 🍊دو پیمانه و نیم 🍃طرز تهیه 🍃ابتدا زرده رو از سفیده جدا کنید .سفیده هارو با همزن بزنید تا فرم بگیره و وقتی ظرف رو برعکس میکنید نریزه .بعد فرم گرفتن بزارید یخچال .@dkhbamojganحالا زرده هارو با شکر بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه .@dkhbamojganبعد روغن مایع و اب پرتقال تازه رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید .@dkhbamojganحواستون باشه پرتقال رو زمان درست کردن کیک آب گیری کنید نه زودتر ممکنه تلخ بشه .@dkhbamojganارد و بکینگ پودر رو سه مرتبه الک کنید و به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید .@dkhbamojganرنده پوست پرتقال رو هم اضافه کنید و در اخر سفیده فرم داده رو اضافه و با ویسک هم بزنید که پفش نخوابه .@dkhbamojganحالا بره داخل قالب و بعد هم فر .دمای فر ۱۸۰ زمان ۴۵ تا ۵۰ بازم چک کنید .@dkhbamojganدوستان من با نصف مواد درست کردم 😉🌺نوش جونتون 🌺        مژگان 🏵کانال دنیای خوشمزه با مژگان🏵🛎دستور با عکس مرحله به مرحله📷      مشاهده آموزش های بیشتر 👇🏽@dkhbamojgan

عیدی:#خاگینه_قالبی😋😍تخم مرغ ۳ عددآرد ۳ق غبکینگ پودر یک ق مروغن ۴ق غماست ۳ق غمواد لازم برای شربتشکر نصف لیوانآب ۱/۴پیمانهزعفران ۳ ق غگلاب نصف لیوانتخم مرغ و۵ دقیقه با همزن برقی میزنیم تا پف کنه بعد روغن و ماست واضافه میکنیم بعد کم کم آرد و بکینگ پودر که الک کردیم ومیریزیم ودر قالب چرب شده مواد ومیریزیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ بمدت ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.حالا میریم سراغ شربت:آب وشکر و روی حرارت میزاریم تا شکر حل بشه وقتی دوتا قل زد زعفران وگلاب واضافه میکنیم واز روی حرارت برمی داریم وقتی کیک پخته شد وکمی از حرارت افتاد شربت وتوی همون قالب روش میریزیم ومیزاریم کم کم به خورد خاگینه بره..نوش جان