2777
2789
عنوان

میبخشم ولی فراموش نمی کنم

623 بازدید | 13 پست

بچه ها میبخشم ولی فراموش نمیکنم یعنی چی؟ مگه میشه ادم یه نفرو ببخشه ولی فراموشش نکنه یعنی چی وقتی فراموش میکنی یعنی بخشیدی دیگه. واقعا متوجه نمیشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میشه ببخشی ولی کار طرف هیچوقت یادت نمیره

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

یعنی تو‌رو بخاطر کار اشتباهت می بخشم ولی دیگه بهت اعتماد نمیکنم و‌جایگاه سابقو پیش من نداری

من از اینجا چه میخواهم... نمیدانم!  امید روشنایی گرچه در این تیرگیها نیست. من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم!

بخشیدن و فراموش کردن دو تا چیز جداست دیگه، طرف ببخشه آلزایمر که نمی‌گیره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

یعنی از کار اشتباهت گذشتم ولی دیگه از چشمم افتادی

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
بخشیدن و فراموش کردن دو تا چیز جداست دیگه، طرف ببخشه آلزایمر که نمی‌گیره

اخه وقتی تو یادش کار بده طرفه بمونه انگار یعنی هنوز دلش باهاش صاف نشده یعنی نبخشیده پس

اخه وقتی تو یادش کار بده طرفه بمونه انگار یعنی هنوز دلش باهاش صاف نشده یعنی نبخشیده پس

یه جورایی آره، ما وقتی یکی رو دوس داشته باشیم و برامون ارزش داشته باشه، دلمون میخواد ببخشیمش و سعی می‌کنیم، ولی واقعیتش اینه که یه کمی از ماجرا اون گوشه‌های مغزمون می‌مونه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بابخشیدن یعنی دنبال انتقام وکینه نیست .اما نمیتونه مثل قبل به طرف اعتمادکنه

دلی که بشکنه .دیگه مثل قبل نمیشه فراموش هم نمیشه.

اما میبخشه تادچارکینه نشه

چون کینه تاثیربدتری داره