2777
2789
عنوان

در این تاپیک ، در مورد بد دهانی های همسر ، ار من سوال بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 172 پست
با پدرش در ظاهر خوبه ولی چون تو بچگیش باباش ازدواج دوم داشته بیشتر ب مادرش علاقه داره پیشتر مواقع گو ...

خب احتمالا این یک مشکله:

نوعی پرکاری جنسی وسواس گونه ی اضطرابی

دراصل با پرکاری جنسی، سعی میکنه اون اضطرابی که در ناهشیارش هست رو کم کنه

ک احتمالا ریشه در کودکی داره

و قطعا نیاز به رواندرمانی هم داره

یه مدت داداشم میومد شب خونمون میموند میگفت باید جلوی اون پوشیده باشه حتی تو خونه میگفت لباس بلند با ...

وقتی باباش ازدواج دوم کرد، چند سالش بود؟

پدرش دست بزن هم داشت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی باباش ازدواج دوم کرد، چند سالش بود؟ پدرش دست بزن هم داشت؟

۱۰ سالش بوده بله دست داشته ولی الان نه هردو خانومش تو یه خونه زندگی میکنن

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیتو کن نویسنده خداست
۱۰ سالش بوده بله دست داشته ولی الان نه هردو خانومش تو یه خونه زندگی میکنن

خاطراتی از اون موقع هم تعریف کرده؟

مثلا شده اتفاقی رابطه ی پدر و مادرش رو دیده باشه؟

خاطراتی از اون موقع هم تعریف کرده؟ مثلا شده اتفاقی رابطه ی پدر و مادرش رو دیده باشه؟

آره بعضی وقتا حرف میزنه که مثلا مامانش میخواسته خودکشی کنه مادربزرگ پدریش از پدرش حمایت کرده که زن دومو طلاق نده میگه مادربزرگمو نمیبخشم

از کسی نپرس خوشبختی کجاست تو بازیتو کن نویسنده خداست
تا ب حال شده احساس کنی که به آدم های اطرافش بدبین باشه؟ مثلا چیزایی بگه که نشون بده بهشون ظن و گمان ...

گاهی اوقات مخصوصا مردای جوون فامیل چون میگه من خوشگلم چش0م بقیه دنبالمه

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
منیت داره؟ فرزند چندم خانواده س؟

آره هفتمیی یازده تا بچن

من یه مادر شاد وپر انرژی وجوانم   تو بچگی فکر میکردم سی سالگی یعنی آدم خیلی پیر میشه کم کم فهمیدم بابا 30 که اوله جوونیه 😁😁بعد الان فکر میکنم نه من تو 30 سالگی یه داماد دارم واحیانا تا35 سالگی نوه دار میشم😬😬دلم میخواد از اینجا بریم تا دخترم بتونه بچگی کنه نه اینکه بچه بزرگ کنه😢😢😢من قربانی یک رسم مسخره هستم... تو خانوادمون هیچکی زیر 20 ازدواج نکرده ولی منو امتحانی تو بچگی شوهر دادن وبعد این آزمایش فهمیدن کارشون غلطه ودخترای بعد از منو مثلا دختر خاله هامو اینارو گزاشتن بزرگ شن بعد عروسشون کنن  ولی من به خاطره دخترم میجنگم ونمیزارم اونم تجربه های تلخ منو تجربه کنه😍😍😍 چه خوبه اختلاف سنی با بچه هام کمه ومثل یه خواهر بزرگترم براشون تا مامان چون حرفشونو میفهمم چون با پسرم 16 سال اختلاف و دخترم که خرداد به دنیا میاد 18سال اختلاف سنی دارم🌷🌷🌷من یاد گرفتم نیمه پره لیوان ببینم مثلا فداسرم که شوهرم صبح ساعت 7 میره شب ساعت 9 برمیگرده ونمیبینمش در عوض اینجوری اون قدر پول داریم که بتونیم تو رفاه باشیم ای ام یک زن مهرباااان ودلسوز امضام طولانی شد هنوز درمورد پسرم ننوشتم خخخ حالا انشالله امضای بعدی دخترم پسرم عاشقتونم
آره بعضی وقتا حرف میزنه که مثلا مامانش میخواسته خودکشی کنه مادربزرگ پدریش از پدرش حمایت کرده که زن د ...

خب این چیزایی که میگی دقیقا داره فرضیاتمو پررنگ میکنه

بله، پرکاری جنسیش کاملا برآمده از اضطراب ناهشیارش از دوران کودکیشه

و فقط یک راه وجود داره:

رواندرمانی روانکای

گاهی اوقات مخصوصا مردای جوون فامیل چون میگه من خوشگلم چش0م بقیه دنبالمه

بله، حدسیاتم تقریبا درست بوده تا اینجا

همسرت تقریبا عشق و محبت کافی از مادرش دریافت نکرده

و چون تعداد بچه ها زیاد بوده، حتی توجه کافی هم ندیده

اعتمادش هم ضعیفه و بدبینی رو داره

و همه ی این ها میگه که : همسرت نیاز به رواندرمانی داره

البته اگه بهش بگی قاعدتا جبهه میگیره و مخالفت میکنه

بیشتر باید ازین جهت نظرشو جلب کنی که بچه داره، اونم 2 تا، استرس زندگی کار هست، استرس بچه هم هست، روی بچه اثر میزاره

مثلا اگه بره پیش روانشناسف کمکش میکنه که رابطه ش با بچه ها خوب پیش بره، و همینطور رابطه ش با همسرش هم بهتر شه

به قول معروف باید سیاستبه ب خرج بدی

قاعدتا آقایون توانایی مدیریت هیجان و احساسات ندارن !!! و باید این توانایی رو در قالب آموزش فرا بگیر ...

من خیلی عادی گفتم روزی سه بار قلیون میکشه یهو پرید بهم

گرنگه دارمن آناست که من میدانم شیشه راهم بغل سنگ نگه میدارد.