2777
2789

خانما من شاغلم میخوام هم شیر خودمو بدم هم شیرخشک موندم یکی میگه ارتودنسی خوبه یکی میگه شبیه سینه مادر

اونت رو تعریف کردن ولی میگن خیلی شیر میریزه بیرون 

کلا گیج شدم چه مارکی بگیرم که بچه سینه خودمو ول نکنه دندونشم خراب نشه و اینکه خیلی شیر نریزه بیرون که تنبل بشه و شیر خودمو نخوره

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
یه تصمیم خوب گرفتی به منم بوگو

فعلا که موندم خودمم کسی هم راهنمایی خوب نمیکنه

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  اردتونسی میدم  ولی خب سینمو ول کرد😐البته شیرمم کم بودا نمیدونم خلاصه شیشه ای شد😆

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من اونت تک سوراخه گرفتم سایز 0تا 3ماهه سرشیشه 

یه بیبی لند پیرکس دهانه عریض هم گرفتم، با سرشیشه ارتودنسی.. اونم خیلی کمه جریان شیر 

شبیه سینه مادر هم هست

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من به اینچیزاش دقت نکردم همینطوری یه چی گرفتم . فقط می گفتم شیشه ای باشه نشکن باشه. 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نمیشه مدت طولانی جفتش باهم بالخررره بچه انتخاب میکنه...ارتودنسی بی بی لند و وی مصرف داشتیم سه سال تمام خورد مشکلی هم نبود

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من پسرمو هم خودم شیر میدادم هم شیشه بهش میدادم ، ده تا شیشه داشت همش هم از همین سر پستونکای معمولی داشت روش الان ۵ سالشه هیچ مشکلی نداره شکل فکّش، اما خواهرشوم که دوقلو داشت شیر خشک میداد سر شیشه ها و پستونک ارتدونسی داشتن دهنشون خیلی باز و بزرگه بچه هاش 

من.اونت خریدم بعد یه مدت خیلی شیر از دهن بچن میزد بیرون که لباسش خیس میشد الان چیکو دارم راضیم ازش

چه مدلی گرفتی چیکو که مناسب نوزادی هم بود ؟