2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی داری بیا

184 بازدید | 29 پست

سلام خانما پسر من پیش دبستانی هست از یک تا 10 درس دادن فعلا مشق میگن از 1 تا 10 حالا به پسرم میگم 6 بنویس بلد نیست همش قاطی قاطی  میگه بعضی وقت همشو 1 میگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مربی پیش هستم. نوشتن حروف و اعداد برای پیش دبستان خلاف نظام آموزشی ما هست.

فقط آوا شناسی و یاد گیری دیداری.

برای بچه شما دیر نیست زوده‌ دستش هنوز ورزیدگی کامل نداره. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

اصلا برای نوشتن اصرار نکن.تکلیف زوری نوشتن فایده ندارد.باید خودش بخواد که بنویسه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
به پسر من ک هیچی یاد ندادن هنوز😟مگه حروف الفبا روونباید یاد بدن؟

نه نباید یاد بدن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

فکر کنم ممنوعه ها 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
والا دختر من فقط آموزش تصویری اعداد داره چیزی نمی نویسه فقط در حد نگاه کردن مشقشون هم مثلا یه صفحه خ ...

درستش همینه.بچه های منم همینجورن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من مربی پیش هستم. نوشتن حروف و اعداد برای پیش دبستان خلاف نظام آموزشی ما هست. فقط آوا شناسی و یاد گ ...

ببخشید عزیزم یه سوال داشتم دختر من تو همه زمینه ها خوبه چند تا سوره یاد گرفته اعداد را به انگلیسی و فارسی می شماره ولی رنگا را هنوز یاد نگرفته تو قبلا تو خونه هم باهاش کار کردم ولی انگار نه انگار خیلی نگرانم