2777
2789
عنوان

بچه پیش دبستانی داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم پیشه و هیچ آموزش مستقیمی مثل حروف و اعداد ندارن.فقط آموزش غیر مستقیم حین بازی 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ببخشید عزیزم یه سوال داشتم دختر من تو همه زمینه ها خوبه چند تا سوره یاد گرفته اعداد را به انگلیسی و ...

رنگهارو به فارسیم بلد نیست؟چند سالشه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
الانم از یک تا 10 یاد دادن هر روز هم مشق 

ول کن بابا اصرار به نوشتن نداشته باش وگرنه زده میشه و سال دیگه هم خودش اذیت میشه هم خودت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
وای پسر من هر روز مشق داره 

باید جایی ثبت نام میکردی که زیر نظر اموزش و پرورش باشه تا نطارت باشه رو کاراشون

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من مربی پیش هستم. نوشتن حروف و اعداد برای پیش دبستان خلاف نظام آموزشی ما هست. فقط آوا شناسی و یاد گ ...

عزیزم ی سوال داشتم..پسرمن ۴سال ونیم هست..تاخیرکلامی داره..البته هیچ مشکلی ندازه فقط تاخیره..میگم توپیش مشکلی پیش نیاد..جمله بندیش ضعیفه..تا ۲۰میشماره..رنگها روکامل بلده..اسم همه چی رو میگه.شعرهای کوتاهو کامل حفظه الانم میبرمش گفتاردرمانی..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
پسر من انگلیسی از A تا F دادن اما یاد نمیگیره همش میگم نکنه تنبله درس خون نباشه

وای نه اشتباهه زوده واسش

من مربی پیش هستم. نوشتن حروف و اعداد برای پیش دبستان خلاف نظام آموزشی ما هست. فقط آوا شناسی و یاد گ ...

خانم مربی پسر من اصلا گوش نمیده ولی تو مدرسه معلمش راضیه ازش میگم من زیاد درس یاد ندم بهش تو خونه درسته؟