2777
2789
عنوان

چیکار کنن من آخه☹☹

108 بازدید | 8 پست

چند روز پیش تولد دختر خاله شوهرم بود ماهم رفته بودیم خلاصه اینا زدن رقصیدن بعد من داشتم فیلم و عکس میگرفتم.اون یکی خاله شوهرم که اونها هم دعوت بودن میگه تو از منو میثم(شوهرم)فیلم گرفتنی یجوری فیلم گرفتی قشنگ نگرفته منظورش اینه که من حسودی میکردم مثلا.حالا این به کنار بعد میگه دیروز به من یجور دست دادی با دخترم اینجوری حرف زدی.وااای یعنی اعصابم خورده ها یعنی چی بخدا من نه جوری عکس انداختم نه جوری حرف زدم اصلا خوددرگیری دارن.همیشه خداهم هرچی میگن میبینی تقصیر من نیس ولی آخر سر من بیچاره معذرت خواهی میکنم فقط بخاطر شوهرم و مادرشوهرم.الانم صبح زنگ زده بود باز چیزی نگفتم بهش فقط عذرخواهی کردم خیلی بهم برخورده.بنظرتون ب شوهرم بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی عذرخواهي کنی اونم به حرفای بی منطقش ادامه میده. کلا باهاش طرف صحبت نشو الکی هم از هیچکس عذر خواهی نکن

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
تا وقتی عذرخواهي کنی اونم به حرفای بی منطقش ادامه میده. کلا باهاش طرف صحبت نشو الکی هم از هیچکس عذر ...

دقیقا همین که قطع کردم کلی خودم فخش دادم آخه چرا بیخودی من همش باید عذرخواهی کنم.ی سری با مادشوهرم دعواشون شده بود دخترش هرچی خواست گفت آخرسرم آشتی کردن یبار به روی خودش نیاورد

دقیقا همین که قطع کردم کلی خودم فخش دادم آخه چرا بیخودی من همش باید عذرخواهی کنم.ی سری با مادشوهرم د ...

ببین از روش من پیروی کن. لبخند بزن و دور شو..... سیاست من همیشه جوا ب داده😉

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀