2777
2789
عنوان

نهار چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماش رو میریزی تو قابلمه اب میریزی روش تا خوب بپزه بعد تو قابلمه دیگه ای ک یکم بزرگ باشه پیازداغ میکن ...

ممنون عزیزم 

ماهم برنج و ماش دم میکنیم اب برنجو که گرفتیم باید چمپا باشه که ابش غلیظ خصوصا برنج نو همین امسال پیاز داغ میکنی با ادویه و ناردون و رب گوجه بعد اب برنجو بهش اصافه میکنیم تا جا بیفته خوشمزس

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من دو ساعته فكر ميكنم چى بپزم اخر نفهميدم چونه نه گوشت داريم نه هيچى هرچى ميخوام بپزم يه چيزشو ندا ...

لوبیا چشم بلبلی و بادمجون اگه داری  لوبیاتو نیم پیز کن با بادمجون و پیازداغو ادویه   مثل  تدس کباب بزا انقدر خوشمزع میشه😍😘

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
من میام

😍😍😍😍😍😍

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
گفتین شوید پلو وسوسه شدم بدرستم😆البته شویدم خشکه نمیدونم خوب دربیاد یا ن😁ولی میدونم ن همسرم دوست د ...

خیلیییی😂😂😂😂 اگه خشکه بخیسونش... یکم بذار تو آب بمونه بعد بادست فشاربده آبش بره

💛💛〽اين نيز بگذرد💛〽💛ماكه خندان ميرويم😊🚶💛

ممنون عزیزم  ماهم برنج و ماش دم میکنیم اب برنجو که گرفتیم باید چمپا باشه که ابش غلیظ خصوصا برن ...

چ جالب چقدر شبیه...  به به ..

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله