2777
2789
عنوان

نهار چی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 148 پست
بدون قارچم خوشمزس.من از الان گذاشتم واس شام

فعلا گزاشتم بپزه.. اگر ببینم زیاد جالب نیست اونارو میزارم برا شام که برم عصر،قارچ بگیرم

ناهار نیمرو میخوریم

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما یه غذا داریم تو شهرمون به اسم بز قرمه اگه دوست دارین درست کنین 

شبیه گوشت کوبیده اس 

سیب زمینی و نخود و گوشت و چند حبه سیر میزاری میپزه بعد میکوبیشون روشون کشک و زعفرون میریزی میخوری کنارش سبزی و خرما میخوریم  آبکی نباید باشه

😎😎
روزای بارونی چی میچسبه؟؟؟

چیه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

خونه خواهرمم باهاش خونه رو مرتب میکنم میگه ناهار چی درست کنیم گفتم هرچی دوس داری یه چیز راحت باشه بابا 

برگشته میگه اون روغن اونم تخم مرغ هرچی دوس داری درست کن 😐جز نیمرو با تخم مرغ و روغن چه میشه درست کرد ؟😶

چی؟؟؟فقط خواب

شله ماشکی  بانارنج و رب انار و صدای بارون

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله