2777
2789
عنوان

هماتوم

149 بازدید | 21 پست

سلام خانم ها،من هفته ١٤ باردارى هستم ،تو هفته١١ شب تو خواب به خون ريزى افتادم كه رفتم دكتر و هماتوم تسخيص داده شد  دكتر بهم شياف و امپول داد يك روز بعد لك قطع شد اما از دبشب دوباره دارم لك قهوه ايى ميبينم به همراه مقدار كمى كمر درد به دكترم زنگ زدم گفت تو هماتوم توقع همه چى هست اگه خون روشن شد يا زياد شد برو سونو بچه ها خيلى نگرانم كسى اين طورى بوده؟

عزیزم منم سر پسربزرگم هماتوم داشتم نگران نباشی چیزی نیست خوب استراحت کن فقط

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

آره منم هماتوم داشتم دکترم بهم استراحت مطلق داد شیاف پروژسترون بهم دادکه فکر کنم تا پنج ماهگی استفاده کردم وآمپول پرولوتون آمپولم تادوهفته قبل زایمانم زدم ولی استراحت کن بااستراحت خوب میشی عزیزم نگران نباش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نى نى منم پسره،خدا بهت ببخشه عزيزم شما هم لك داشتى؟خذب شد يا دفع شد لخته؟بعد از چند وقت خوب شدى؟

اگه با منی ممنون ان شالله نی نی تو هم سالم دنیا بیاد مال من بعد از هفته سیزده به بعد دفع شد

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

غیر از خودم چندین مورد دیدم که هماتوم داشتند نگران نباس

دكترم اصلا بهم هيچى نمى گه بيچاره هر ساعت از شبانه روز كه بهش زنگ بزنم جواب ميده ولى همش ميگه توكل كن به خدا،منم توكلم به خدا هست ولى چى كار كنم ميترسم كارم فقط شده ذكر گفتنو سرچ كردن كه اونم همس چيزاى بد ميخونم تو اينترنت

منم بعد دوهفته لک دیدم فکر کنم طبیعی باشه خودتونگران نکن وبه خودت استرس نده متاسفانه از من هفت ماهگی جذب شد انشالله که از شما زودتر جذب بشه چون من دردم داشتم به شما هم هفته ایی یک بار آمپول داده که بزنی باور کن من نمیتونستم بیرون برم پرستار میاوردیم خونه آمپولمو بزنه بیشتر بخاطر اینکه خونمون پله زیاد داشت بیرون رفتن سختم بود

عزيزم منم دفيقا مثل شمام هفته ايى يك بار يكى مياد امپولمو ميزنه شيافم كه هر روز ميذارم منم خيلى درد دارم من فكر ميكردم فقط بايد جذب شه يعنى ديگه نبايد به لك بيوفتم واسه همينه كه ترسيدم 

بله رامان جون با شمام؟يعنى لك ديدى كه دفع شد؟

اول لک بود چندین بار دیگه هم لک دیدم رفتم دکتر با وجود اینکه خودش سونوی واژ ینال انجام دادم گفت چیزی نیست نزدیکی ومسافرت رو ممنوع نکرد فقط یه آ مپول داد یه روز به جای لک چند قطره خون دفع شد رفتم پیش یه دکتر دیگه اون گفت هماتوم داری