2777
2789
عنوان

حسرت های زندگی

283 بازدید | 41 پست

بچه ها چه حسرت هایی تو زندگیتون دارین؟ چجوری باهاشون کنار میاین؟ 

من خودم ۹۹ درصد حسرتام به خاطر خانواده مه 

درست تربیتم نکردن، بهم پر و بال ندادن که برم دنبال رویاهام و اهدافم، نذاشتن اونجور که میخوام زندگی کنم حالا هم همه کم و کسری زندگیم همه شکستایی که خوردم نود درصدش برمیگرده به کارای و تصمیمای خانواده م

اگر میرفتم دانشگاهی که میخواستم الان مسیر زندگیم چیز دیگه بود  

اگر بلد بودم با جنس مخالفم درست برخورد کنم اینهمه ضربه نمیخوردم و انتخاب عاقلانه تری میکردم

اگر محیط خونه آروم و آرامش بخش بود انقدر زود و با عجله و با این شرایط ازدواج نمیکردم

😭😭😭

نمیتونم با اینا کنار بیام نمیتونم خانواده مو ببخشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واي چقد مثل مني

عاشقي نكردم

جووني نكردم

دنبال علاقم نرفتم

درسمو مثل ادم نخوندم

با ي ادم اشتباه و تو زمان اشتباه ازدواج كردم

همشم بخاطر اين بود ك ازمحيط خونه فراري بودم مادرم عصبي بود و همش تو خونمون جنگ بوذ

ديش ديري ديرين ماشالله
واي چقد مثل مني عاشقي نكردم جووني نكردم دنبال علاقم نرفتم درسمو مثل ادم نخوندم با ي ادم اشتباه ...

هعیی 

خیلی سخته من الان مدتم دارم به گذشته فکر میکنم و حسرت میخورم هی میگم کاش میشد به عقب برگردم

هعیی  خیلی سخته من الان مدتم دارم به گذشته فکر میکنم و حسرت میخورم هی میگم کاش میشد به عقب برگ ...

منم هروز همين جمله رو تكرار ميكنم....كاش ميشد ب عقب برگشت....خودمو بدبخت و حيف نميكردم قدر خودمو بيشتر ميدونستم

ديش ديري ديرين ماشالله

دوس داشتم مثه خانومای دیگه مثه اکثر افراد جامعه لباس بپوشمو کمتر خجالتی باشم همینطور کسی که تو فامیل بهش علاقه مند شدم دوست داشتم مثه بیشتر آدمایی که تو فامیل براشون خواستگار میاد اونم جلو میومد دیگه اینکه کار های هنریمو ادامه میدادم البته دوباره میخوام شروع کنم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

الان دخترهای جوون رو میبینم که چطور لباس میپوشن و چه آزادی هایی دارن حسرت میخورم.. 

يادش بخير ارزوم بود مانتوي مشكي كوتاه داشته باشم احساس شاخ بودن بهم دست ميداد ولي اجازشو نداشتم....

ديش ديري ديرين ماشالله

عاشق آدم اشتباهی شدم و سه سال عمرم رو با دروغ تلف کردم...اما نزاشتم حسرت زندگیم بشه وقتی دوباره برگشت مثل یک تکه اشغال از زندگیم بیرونش انداختم...منم زندگی خونوادگی درست درمونی نداشتم تا مدتها اثرات مخرب اون جنگ و دعواهای تو سنین نوجوانی روم بود..بعدم توی ۲۴ سالگی عاشق آدم اشتباهی شدم اما توی ۲۹ تونستم تصمیم بهتری بگیرم

الان دخترهای جوون رو میبینم که چطور لباس میپوشن و چه آزادی هایی دارن حسرت میخورم.. 

از آزادی که نگو فقط

اتقد مامانم گیر میداد به خدا ۲۶ سالم بود یه شام نمیتونستم برم بیرون