2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز روز اولم بود. یعنی خارج رحمی پریود نمیشن؟؟

اخه خارج رحمي بايد اول ازمثبت شه يه خورده بگذره

كلي علائم داره

نه يه روز بعد موعد كه😂

حيوانات داروي من هستند... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...
اصلا بی بی چک نزن جز استرس هیچی واسه آدم نداره. نه به مثبتش میشه اعتماد کرد نه به منفیش. من امروز ...

اخه برا منم یبار کاذب نشون داد اون وقت بچه ام دوماهه بود حتی سونو دادم که استرس نداشته باشم .

هرماه میگیرم ماه قبل چهارتا خریدم شازده روز تاخیر داشتم البتهشیرمیدم دوسری پریود شدم ازالان استرس دارم دلم پنچاه پنجاه است میگم + یا — توکل بخدا تاصبح نمیتوتم بخوابم.  خخخخ

جدی؟؟ خدا خیرتون بده یه کم آروم شدم. اصلا داشتم دیوونه میشدم از استرس خارج رحمی

نه بابا

خارج رحمي كلا داستانش فرق ميكنه

تازه اگرم باشه خداي نكرده

بايد حداقل ٧ ٨ هفته بگذره جنين بزرگ بشه تا علائمش بروز كنه

جدی؟؟؟ تازه این ماه طبیعی شدم استرس هم دارم😄😄

نه خيالت راحت

مثلا سقط همراه با لخته اس

شما پريود شدي

عادي به زندگيت ادامه بده

انشالله ماه بعد بارداري

نه خيالت راحت مثلا سقط همراه با لخته اس شما پريود شدي عادي به زندگيت ادامه بده انشالله ماه بعد ب ...

مرسی عزیزم از حرفایی که بهم زدی.

واقعا کلافه شده بودم.

ان شاالله

ان‌شاالله شما هم نی نیت رو صحیح و سالم بغلش کنی😍

درکت میکنم. ان شاالله چیزی که دوست داری برات پیش بیاد😍

ممنون  گلم من عشق بارداری دارم اما از شب زنده داری و...اینا یه خورده اذیت میشم اما ته دلم لک زده برابارداری اگه باشم دلم دخترمیخاااااد دعاکنید لطفا شیطونه میگه الان تست کن خخخخخ

ممنون  گلم من عشق بارداری دارم اما از شب زنده داری و...اینا یه خورده اذیت میشم اما ته دلم لک زد ...

ان شاالله که باردار باشی و دخترت و صحیح و سالم بغل کنی.

نه الان نزن، صبح بزنی جوابش مطمئن تره

ان شاالله که باردار باشی و دخترت و صحیح و سالم بغل کنی. نه الان نزن، صبح بزنی جوابش مطمئن تره

ممنون گلم مرسی انشالله هر خیره براهمون اونجوری بشه توکل بخدا بقران هروقت به بچه ام شیر میدم دعامیکتم همه مادربشن لذت این شیرینی رو بچشن