مهنا۳۲۴۵ مدیر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 706 عنوان بی بی چک مثبت و پریود | مشاهده متن کامل بحث + 3010 بازدید | 64 پست دوستان کسی اینطوری شده؟؟شدت خونریزم هم کمتر از قبله.خیلی عذر میخوام قبلا لخته بود ولی الان نیست.میترسم چیز خطرناکی باشه 1398/09/17 | 01:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکدخت عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3669 من تقصیر خودمه اینقدر که این سایتا رو بالا و پایین میکنم، پریود هم میشم باز استرس دارم یه سری پوست دستم پوسته پوسته شد رفتم دکتر گفت که بخاطر مواد شوینده سقبل از اینکه برم دکتر سایتارو میخوندم یه چیزایی نوشته بود که بزور شوهر رفتم دکتر .گفتم خودم میدونم میمیرم دیگه چرا برم دکترخلاصه دکتر گفت هیچوقت اینترنت رو نخونید که دیوونه تون میکنه
مهنا۳۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 706 منم اینجوری شدم آز دادم منفی بود بی بی چک چه مارکی زده بودی؟
سولیله عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3824 بچه های سوال من دیروز موعدم بود امروز بی بی خریدم صبح بزنم شرمنده رابطه داشتیم امشب صبح بی بی چک بزنم مثبت کاذب نشون میده یانه اگه مثبت باشه اره یا اگه نه منفی ممنون میشم کمکم کنید
مهنا۳۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 706 یه سری پوست دستم پوسته پوسته شد رفتم دکتر گفت که بخاطر مواد شوینده س قبل از اینکه برم دکتر سایتارو ... 🤣🤣🤣🤣🤣منم الان دقیقا حس همون وقتت رو دارم
مهنا۳۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 706 بچه های سوال من دیروز موعدم بود امروز بی بی خریدم صبح بزنم شرمنده رابطه داشتیم امشب صبح بی بی چک بزن ... اصلا بی بی چک نزن جز استرس هیچی واسه آدم نداره.نه به مثبتش میشه اعتماد کرد نه به منفیش.من امروز بیبی چکم سریع خط انداخت ولی چند ساعت بعدش پریود شدم.الان فقط استرس اینو دارم که چرا صبح بی بی چک مثبت شد
99annakarnina عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 936 آره پریود شدم ولی مثل همیشه نیست. تو خارج رحمی بچه نمیاد توی رحم . ميدونم چيهميگم وقتي پريود شدي ديگه تمومهالان چند وقته پريود تشدي حيوانات داروي من هستند... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...
مهنا۳۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 706 مدیکور منم فردا میرم آزمایش میدم.خدا کنه یا باردار باشم یا هیچی نباشه
99annakarnina عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 936 اصلا بی بی چک نزن جز استرس هیچی واسه آدم نداره. نه به مثبتش میشه اعتماد کرد نه به منفیش. من امروز ... عزيزم من سه تا بيبي مثبت تو فاصله دوهفته داشتممطمىن بودم باردارمفرداش ميخواستم ازمايش بدم كه پريود شدمتو هم باردارر نبودي بيبي اشتباه كرده حيوانات داروي من هستند... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...
مهنا۳۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 706 ميدونم چيه ميگم وقتي پريود شدي ديگه تمومه الان چند وقته پريود تشدي امروز روز اولم بود.یعنی خارج رحمی پریود نمیشن؟؟
fatemeh71sadat عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 1349 منم فردا میرم آزمایش میدم. خدا کنه یا باردار باشم یا هیچی نباشه ان شاالله هر چه خیره پیش بیاد عزیزم
مهنا۳۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 706 عزيزم من سه تا بيبي مثبت تو فاصله دوهفته داشتم مطمىن بودم باردارم فرداش ميخواستم ازمايش بدم كه پري ... جدی؟؟خدا خیرتون بده یه کم آروم شدم.اصلا داشتم دیوونه میشدم از استرس خارج رحمی
مهنا۳۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 706 عزيزم من سه تا بيبي مثبت تو فاصله دوهفته داشتم مطمىن بودم باردارم فرداش ميخواستم ازمايش بدم كه پري ... من خونریزیم هم کمتر از ماه های قبله.قبلا ببخشید ولی لخته میدیدم ایندفعه اینطوری نیست