2777
2789
عنوان

دخترخاله ی ستم کش و شوهر ستمگر

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش رفته بودم😁

ن بابا اسی ادم ستمکار ندیدی وگرنه ب این نمیگفتی نصف مردای ایرانی همینن بذا زندگیشو کنه پاپیچ نشو فک کردی طلاق بگیره گزینه بهتری هس نه والا من و خاهرم با همین ستمکارا داریم سر میکنیم برو ی سر ب تاپیکام بزن

اونم چیزیه ک بهش شک داره چون همش سرش تو گوشیشه رمز گوشیشو یواشکی میزنه میگه گوشی مث مسواک میمونه ...

عزیزم این مرد که کلکسیون اخلاق های خوبه 

شما و دختر خالتون ااشتباه میکنید

اگر از دست بده این مرد رو بدبخت شده

اما جدا از شوخی حتما دختر خالتون بدجور عاشقشه که جدا نمیشه

علی رقم مخالفت من رو خیلی خوب اومدی😂

برحسب تجربه میدونستم چطور آدمی میتونه باشه

دخترخالمم از اول با من مشورت کرد ولی ب مرحله بله گفتن رسید نظرمو نپرسید دیگه

خوب خودش چی میخواد، شاید دوسش داره وتحمل میکنه ببین همه چی به خودش ربط داره دوتا از خواهرام زندگی بدی داشتن ودارن یعنی من باشم تحمل نمیکنم ولی ازدهنت در بره بگی شوهرت فلانه چنان رفتارتندی میکنن که کلا بیخیال میشی والان مدتها نه دلم واسشون میسوزه نه دخالت میکنم

امشب همه مستن بابا شوهره رو میگه ن دختر خاله 

عزیزم جمله اسی رو بخون 😏

داره میگه شوهره خرج زیباییش میکنه اما گفته زنش هیچی خرج زیباییش نکنه. بعد بالاترش گفته شوهره فقط ماهی ۵۰ تومن به زنش میده 

شما خودت برداشتت از این جمله چیه؟ اخه ۵۰ تومن چیه ک چیزی ازش بمونه خرج زیباییش کنه

عزیزم کدوم پول؟ ماهی ۵۰ تومنو؟  خرج یبار اصلاح ابرو هم‌نیست

بیچاره دلش ب همون خوشه

جم میکنه یه کاری کنه مثلا

بش گفتم حالا ک میخواد این کارا رو کنه بگو پول میخوام ابرو هامو میکرو کنم گفت بهم گفته اجازه نداری