2777
2789
عنوان

دخترخاله ی ستم کش و شوهر ستمگر

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود شوهرش رفته چشاشو لیزیک کرده

میخواد دماغشم عمل کنه ولی به دخترخالم گفته حق نداری پولتو خرج خوشگلیت کنی

مثلا روی موهات و صورتت و ناخونات نباید هیچ تغییری بدی

آدم بد خودشو خوب نشون میده حتی اگه نسبت فامیلی دوری داشته باشه...

الان دقیقا منظورتون چیه نفهمیدم ..

من خواهرم یه بار نامزد کرد جدا شد من هنوزم نپرسیدم ک چرا جدا شدین خودش گفت تفاهم نداشتیم منم دیگه نپرسی ک چرا و سر چی و این حرفا ..

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خود شوهرش رفته چشاشو لیزیک کرده میخواد دماغشم عمل کنه ولی به دخترخالم گفته حق نداری پولتو خرج خوشگل ...

شوهر من واسه عروسی میره کت و شلوار مارک میخره اونوقت واسه زن و بچش یه جورابم نمیگیره...

💕 با خدا باش پادشاهی کن💕
خیانت؟

اونم چیزیه ک بهش شک داره

چون همش سرش تو گوشیشه

رمز گوشیشو یواشکی میزنه میگه گوشی مث مسواک میمونه

توی اینستا عکس همه دخترای ... که شماره گذاشتن و دنبال مشتری هستن رو لایک میکنه

اونم چیزیه ک بهش شک داره چون همش سرش تو گوشیشه رمز گوشیشو یواشکی میزنه میگه گوشی مث مسواک میمونه ...

فقط این و از قلم انداختی داماد ما خاهرمو کتک میزنه اونم میزنه عایا؟

عزیزم کدوم پول؟ ماهی ۵۰ تومنو؟  خرج یبار اصلاح ابرو هم‌نیست

امشب همه مستن بابا شوهره رو میگه ن دختر خاله 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

نمیدونم چرا حس میکنم استارتر داره دخالت میکنه 

ناخوداگاه اگر سوهرانون همچین دختر خاله و پسر خاله ای داشتن که موبه مو زندگی میدونن اذیت نمیشدیم 

الان اسی میاد میگه صمیمی هستیم ولی دلیل دخالت نمیشه 

یک مشاور کاربلد که شخصا خود دختر خالت باهاشون حرف بزنه بهتر هست .