2777
2789

من ماه اخر عرق كاسني ميخوردم بچم زردي نگرفت 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ماه ماه زیبایی بچه هست اگه دختره سوره نور و اگه پسر سوره یوسف رو زیاد بخوون

لیمو شیرین و عرق کاسنی بخوره خنکه برا زردی خوبه

تو اینه زبونتو نگاه کن اگه زرده بچه زردی میگیره پس حتما خنکی خوردنو شروع کن

ساکتو ببند بچه اومدن خبر نمیکنه☺☺☺

هر روز میخوردین ؟ چه مقدار ؟ 

ب نظرم ي استكان در روز كافيه ولي حتما بخورين خيلي تأثير داره 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
این ماه ماه زیبایی بچه هست اگه دختره سوره نور و اگه پسر سوره یوسف رو زیاد بخوون لیمو شیرین و عرق کا ...

ممنونم عزیزم.ان شاالله این ماه هشت هم به سلامتی بگذره و تو ماه نهم دنیا بیاد ک کامل باشه

عزیز گروه خونیتون چی هس؟من oمثبت،همسرم b.میگن این گروه خونی حتما بچه زردی میگیره نمیدونم تا چه انداز ...

منم o مثبتم 

ببخشید همسرتون چی؟يه کم امیدوار شدم

همسرم A بود .اصلا ب اين حرفا توجه نكنين من تازه ٤مغز پودر شده روزي دوقاشق هم ميخوردم ك ميگن خيلي گرمه بعد بالاش عرق كاسني ميخوردم خداروشكر اصلا نداشت .الانم باردارم برا اين يكي هم همين كارو ميكنم