2777
2789
عنوان

هیچ علایمی از بارداری ندارم

130 بازدید | 13 پست

سه روز به موعدمه، دقیقااا علایمم شبیه ماه های قبله هیچ تغییری احساس نمیکنم مثل همیشه زیر دلم بعضی موقع ها درد میکنه، سینه هامم یکم درد میکنه، به نظرتون ممکنه حامله باشم؟ کسی بوده بدون علائم باردار باشه؟

ماهی خانوممم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من هیچ علائمی ماه اول نداشتم جز عقب انداختن ک اونم با خودم میگفتم چون سابقشو دارم طبیعیه😅

عه پس احتمالش هست فک میکردم باید حتما علایمی باشه

ماهی خانوممم  

حتي شكم درد معموليم نداشتم من هيچي به هيچي

فقط روز بعد از موعدم بي بي هاله انداخت الانم هفته پنجم فقط يكم كمر درد و تير كشيدن شكم دارم همين

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

حتي شكم درد معموليم نداشتم من هيچي به هيچي فقط روز بعد از موعدم بي بي هاله انداخت الانم هفته پنجم ف ...

امیدوارم به سلامتی بغل بگیرینش عزیزم 😊😍🤗

ماهی خانوممم  
امیدوارم به سلامتی بغل بگیرینش عزیزم 😊😍🤗

ممنون عزيزم دعا كن برام

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

حتما عزیزم شما هم برا ما دعا کن زودی نی نی دار بشیم😍🤗

انشااله بزودي حامله ميشي عزيزم