2777
2789

چهارمین بارداریمه😭😭😭دو تای اولی قلب بچم تشکیل نشد و دکتر سایتوتک داد سقط کردم😭😭سومی خارج از رحم بود😭😭این یکی هم قلبش تشکیل نشده😔😔دکتر گفت دیگه نمیشه قرص مصرف کنی 😔گفت سعی کن با دارو عطاری سقط کنی وگرنه کورتاژ باید بشی😔😔😔نمیدونید چه داروی گیاهی برای سقط خوبه?! اگه کسی تجربه ای داره بگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم😔چندهفته ایی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ببین لکه بینی هم داری ؟ 

انداما رشد کردن فقط قلب نداره ؟

اگ لکه بینی نداری و انداماش رشد کرده ک صبر کن بخدا ب دور و بری های ما هرکی گفتن بچتون قلب نداره و سقط کنین صبر کردن بعدش تشکیل شده 

حالا من نمیدونم ولی کاش میشد یکم صبر کنی😔

قیافه من هروقت که میام نی نی سایت وبا عنوان تاپیکا رو به رو میشم😂😂😂😂 

تایپک هات رو دیدم دلم برات سوخت خدا کمکت کنه انشاالله زود یه بچه سالم بده بغلت 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

تو بارداری هات هپارین نمیزنی چرا نمیشه قرص مصرف کرد برو یه دکتر دیگه 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...