2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا موبوگرام؟
خود تلگرام رو نصب کنین

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
خب چجوری؟اصن نصب نمیشه رو گوشی که تلگرام.

چرا میشه

اول تلگرام رو نصب کنین
بعد با پرو_کسی وصل بشین 

برای نصب تلگرام اگه ایمیل دارین بدین تا براتون فایلش رو بفرستم
یا یه لینک میذارم همینجا
فقط بگین نسخه ی گوشی یا لپ تاپ؟ و اگه گوشی هست برند گوشی چیه؟

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

اینم لینک دانلود تلگرام

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger

مرسی

خواهش میکنم

اینم لینک دانلود تلگرام https://play.google.com/store/apps/details?id=org.telegram.messenger

سلام...من همونیم که لینک دانلود تلگرام دادین بهم...الان میخوام نصبش کنم میگه بیش از حد امتحان کردی..میدونین باید چیکار کنم؟

این یعنی تلگرام بهتون مشکوک شده خخخخ چرا آخه این کارها رو میکنین؟ خخخخ

ببینید وقتی زیاد تلگرام رو نصب و حذف کنین یا دیلیت اکانت به دفعات انجام بدین در صورتیکه IP ثابت باشه این اتفاق ها میافته برای این کار باید ای پی خودتونو عوض کنین مثلا از فیلتر_شکن ها استقاده کنین و کشور های اتصال دهنده رو تغییر بدین  یا از وی _پی ان یا حتی میتونین از اینترنت یه شرکت دیگه ای مثلا اینترنت مودم یا همراه یه گوشی دیگه استفاده کنین و تلگرام رو نصب کنین (فقط نسخه اصلی)
قبلش هم بهتره در قسمت اپ های گوشی تلگرام رو clear data بزنین
ولی اگه مشکلتون حل نشد این موضوع ممکنه از چندین ساعت تا چند روز و گاها یک ماه رفع شدنش طول بکشه
البته روش های دیگه هم هست که اگه مشکلتون حل نشد بگین تا توضیح بدم نگران نباشید ایرانیها متخصص دور زدن تحریم ها هستند خخخخخ