2777
2789
عنوان

با این شرایط مهاجرت کنم

427 بازدید | 24 پست

من تک فرزندم با هیچ کدوم از اقوام و اشناهامون رفت  آمد نداریم یعنی هیچ وابستگی به کسی ندارم از لحاظ تحصیلات و زبان هم اوکیم به بنظرتون خوبه که مهاجرت کنم کسی از اشناهاتون مهاجرت کرده راضی هستن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلاتت چیه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

پول مهاجرتو داری؟ تحمل تنهایی و زندگی مستقلی؟ از صفر ساختن؟  عادت به مکان و مدل زندگی و فرهنگ جدید؟ تلاشگر؟ 

برو 

یکی از بین نزدیکانم مهاجرت کرده از خانواده ای که تا حالا با اتوبوس و مترو بیرون نرفته، پول تو جیبی زیادی همیشه میگرفته کلا مستقل نبود 

تحصیلی رفت برای ارشد، حدود ۲ سال هم بعد تحصیلش کار کرد، بعد برگشت بهش سخت می‌گذشت 

خودش باید تنهایی به همه چی می‌رسید، اون طوری نمی تونست خرج کنه باید با اتوبوس و... می‌رفت 

کلا نتونست خودش رو وقف بده 

باید بتونی خودت رو با شرایط جدید یکی کنی و زندگی بسازی اگه اون مدلی که گفتم نیستی راحت میتونی بری و پیشرفت کنی

در کنارش پولم باید زیاد داشته باشی و باخودت ببری چون اونجا باید کاملا از صفر شروع کنی و کلی هزینه رفت و امد و سوئیت یا پانسیون و خورد و خوراک و مالیات و چیزای دیگه  باید بدی تا مدتهام ممکنه کار گیرت نیاد 

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

پول مهاجرتو داری؟ تحمل تنهایی و زندگی مستقلی؟ از صفر ساختن؟ عادت به مکان و مدل زندگی و فرهنگ جدید؟ ...

پول که دارم بعد گفتم کلا همیشه تنها بودم میتونم مستقل باشم فقط یکم از امنیتش می ترسم