2777
2789
عنوان

اصلا هیچ نشانه ای از زایمان ندارم

186 بازدید | 16 پست

فردا ۳۹ هفته رو تموم میکنم ولی هیچ نشانه ای ندارم

نه انقباضی نه کمر دردی 

فقط دو سه روز پیش کمردرد داشتم که اونم به خاطر معاینه بود که گفت ۲ سانت تقریبا هر روزم ۲ ساعت پیاده روی میکنم 

دیگه خسته شدم از بارداری دوست دارم هرچه زودتر دخترمو بغلم بگیرم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحملش واقعا سخت شده دیگه مرسی عزیزم

میدونم چی میگی عزیزم منم یبار این دورانو گذروندم ماه 8و9 اندازه کل اون ماهای قبلش طولانی میگذره

الانم دوباره دارم تجربه اش میکنم😪😅😂

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

استرس که دارم ولی از نوع شیرینش قبلا خیلی می ترسیدم از زایمان ولی الان بی صبرانه منتظر دردام

انشالله بسلامتی بغلش بگیری 😍😍 فقط خواهشا میشه موقع زایمانت برا من و امثال منم دعا کنی ک حسرت ب دل نمونیم و ما هم این لحظه های شیرین رو ببینیم

استرس که دارم ولی از نوع شیرینش قبلا خیلی می ترسیدم از زایمان ولی الان بی صبرانه منتظر دردام

خدا کنه منم اینجوری شم

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂