الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام ببخش استارتر خانوما کسی میدونه نی نی باید حتما لگد بزنه یا حرکتاش ۴ تا باشه کافیه بچه من زیاد لگد نمیزنه ولی ورجه وورجه اش زیاده خداروشکر نزدیک۳۴ هفته هستم
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
سلام عزیزم ببخشیدسوالم بی ربط به تاپیک هست ...عزیزم میشه بگید شما با دی اف ای 25 اسپرم باردار شدید؟طبیعی یا میکرو؟دی اف ای شوهر من 36 هست دکترا ناامیدم کردن ممنون میشم منو راهنمایی کنید؟ایشالا نی نی رو سالم بغل کنید ودست راستتون رو سر ما وبقیه منتظرا
میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی «رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد
سلام عزیزم ببخشیدسوالم بی ربط به تاپیک هست ...عزیزم میشه بگید شما با دی اف ای 25 اسپرم باردار شدید؟ط ...
سلامعزیزم اولا دکترا چیکاره ان.فقط خدا فقط از خودش بخواه انشالا به حق فاطمه ی زهرا دامنت رو سبز میکنه من خودم تامدتها باورمنمیشد .ولی دی اف ای رو متوجه نشدم معیار چی هست.من همسرم مورفولوژی اسپرمش مشکل داشت ۳ درصد بود .ولی خدا خواست
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
دکتر بخاطر دی اف ای 36بهم گفت فقط اهدایی......من تازه 6ماهه اقدام کردم نمیدونم چیکار کنم
۶ ماه که چیزی نیست عزیزم.من ۶ سال سختی کشیدم.دو تا حاملگی پوچ داشتم کلی برا دفعشون اذیت شدم ولی اصلا خواستم از خدا خیلی خواستم اونم داد.شما هم از خودش بخواه عزیزم
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا