خاکش میتونه خاک گل باشه که از گلخونه ها بخری یا خاک معمولی آب زیاد بهش نده توی آفتاب مستقیم هم نباشه بهتره مثلا جلو پنجری یا توی اتاق جایی که یکم نور بهش بخوره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نزدیک دوساله دارم اولا خوب بود اما یه دفعه همه برگاش نازک شدن و دیگه مثل قبل شاداب نبود همه رو بریدیم حالا سه تا برگ داره رشد میکنه اما کم من فکر کردم آب کم دادم که برگهاش خالی شد توش!!!
سبز هست ؟ چون زیاد توی آفتاب باشه حالت پخته پیدا میکنه و رنگ قرمز زرد میشه ولی بعد توی سایه بذارینش بعد چند مدت خوب میشه اگه خاک کل و کاکتوس بخرین بهتره
کاش نمیبریدین چون از خودش هم تغذیه میکنه خاکش رو عوض کنین ته گلدون سنگ بزارین که آب میدین بسته نشه و خاک خراب نشه بعد خاک بریزین بعد وسط خاکو باز کنین آلوئه ورا بذارین توش بعد خاک بریزین هرسال خاکو عوض کنین ٤٠درصد کود و ٦٠ درصد ماسه باشه خوبه چون هرچی ماسه بیشتر باشه بیشتر ریشه میکنه و قویتر میشه