2777
2789
عنوان

اشتباه سونو گرافی تو جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 9841 بازدید | 101 پست
مغزم مریض شده از بس خبر بد بهم دادن تو سونو هام 

استرس نداشته باش.همین این دو مورد که من بهت گفتم هر دو سالمن این دستگاها ساخته دست انسان پس خطا زیاد داره.درضمن شما اصلا ممکن جنسیت همین باشه که بهت گفتن

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی احتمال میگن. 16 هفته دیگه درسته

خیلی خورده تو ذوقم.همه امیدم اینه دکتر اشتباه کرده باشه.انومالی برم بگه دختره

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا

سونو انومالی درصد خطاش صفره.ان تی بمن گفت پسر ولی انومالی گفت صددرصد دختره.اونایی ک بهشون اشتباهی گفتن جاهای خوب و معتبر حتما نرفتن

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
سونو انومالی درصد خطاش صفره.ان تی بمن گفت پسر ولی انومالی گفت صددرصد دختره.اونایی ک بهشون اشتباهی گف ...

من هفتگیموهفتگیمورفتم بیمارستان دولتی .ولی انومالی میرم مطب خصوصی .اامکان داره از پسر بچم بشه دختر؟اخه دوازده هفتگی دختر بودالانپسر 

اونا احتمالا خودشون دروغ گفتن ما هم از این موردا کم نداشتیم بعدا کاشف به عمل اومده فکر کردن اگه راس ...

نه دوستم تمام سیسمونیش دخترونه بود بعد از زایمانش بعضی چیزارو عوض کردن.اون فامیلمونم عاشق دختر بود خیلی خوشحال بود ولی خوب ماه آخر گفتن پسره.سونو درصد خطا داره ولی نه برای همه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
شوهرمنم پسرمیخواد هنوزبه تعیین جنسیت نرسیدم

من عاشق دخترم شوهرمم همینطور ولی پسر دارم فک کنم