2777
2789
عنوان

زن داداشم بعد سه ماه قهر کردن و رفتن خونه مامانش.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 43 پست

میگه دوستام مسخره ام میکنن میگن تو زن ذلیلی .

چرا از احترام من سو استفاده میکنه 

پارسال ۷ میلیون پول داداشم تو حسابش بود دیگه به داداشم ندادش میگفت مال خودمه نمیدم ۴ ماه قهر بود 😃

بحث اصلیشان هم سر کارت بانکی هست باورتون میشه 

وقتی میره دکتر،، داداشم فقط پول بهش میده اینم گفته کارت رو بهم بده گفته نمیدم یه بار پول بهت دادم  از اعتماد سو استفاده کردی دیگه کارت نمیدم 

همه چی خودم برا خونه میخرم که  دکتر میبرمت که هر چی هم میلت باشه خودم میخرم یا پول بهت میدم برا تو کیفت ولی کارتم نمیدم بهت چه ۱۰۰ تومن باشه توش چه ۱۰ میلیون 

و خدایی که به شدت کافیست.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها گناه دارن اینوسط  یه بزرگتری ریش سفید عاقلی کسی بشینه با زن داداشت صحبت کنه داداشت هم ک ...

خیلی ها واسطه شدن ولی به حرف داداشش هست .هر چی هم داداشم میگه ندارم گوش نمی کنه

میگم که خونه داره یه سوئیت هم تو همون حیاط دارن .داداشم زمین همون قسمت خریده ولی با پول گچ کاری که نمیشه یه شبه خونه درست کنه میگه کم کم .ولی اصلا تو کتشون نمیره 

این دوتا طفل معصوم گناهی ندارن ما بیشتر دلمون برا بچه‌ها میسوزه .

دیشب ابجیم زنگش زده میگه بیام دنبالت ببچه ات گناه داره تا عید تحمل کن خونه میگیره بچه  گناه داره .

میگه الان بیاد بگیره از همین در بیاد دنبالم بریم  خونه .با کمال پر رویی میگه 

ولی اگه اومدم اونجا یه شبه دوباره برمیگردم خونه مامانم 

داداشتو راضی کنین کوتاه بیاد مگه مادرتون چقد میتونه از نوزاد نگهداری کنه هرچی باشه اون مادرشه فک ن ...

آره میدونم دو شبه از فکر بچه زبون بسته خواب و خوراک نداریم د

داداشم لج کرده هر چی میگیم میگه این زنی هست که شماانتخاب کردین گفتین خوبه خوبه اینم عاقبتش ...

آخه دوست جون چونی آبجی بوده

داداشت کاردرستی کرده اگ حتی شوهزش بلانسیت برادرت پست روزگار میتونست باردارنشه مشخصه دارهدگروکشی میکن ...

آره ما هم همینو میگیم 

گفتیم تو که شوهرت بد عالم بود بقول خودت چرا دوباره بچه آوردی. 

آره بین خواهرام وضع مال من یه کم بهتره اومد خونه ما از اون روز همش میگه میخوام مثل خواهرات  زندگی کنم 😃😃😃

اما امان از شوهر بد...به خدا شوهرم میگه این باید مال من باشه تا یه روزه درستش کنم .

آخه شوهرم خیلی اخلاقش تنده ، مقرراتی خشک و ...‌هست مخصوصا این بیرون رفتن و خونه مامان رفتن باید اجازه محضری بگیرم 😄😄😄فکر میکنه هرکی یه کم پول داره خوشبخته..

تازه شوهرم هم میگه اون بیرونم رو دیده توم رو ندیده ...   یعنی این روم دیده ولی رگ خری که بگیر تم ندیده 

بگو اون شیری که با زهر ماری بخواد به نوزاد بده واسترس واعصاب خورد کنی خشک بشه بهتره.من خیلی از زنها ...

من خودم ده ساله فکر دوری از بچه هام آزارم میده . میترسم بحث کنم همیشه شوهرم میگه بچه مال مرده 😔😔😔

همیشه هم بخاطر بچه هام همه چیرو تحمل کردم 

حتی چندین بار کتکم زد ولی به کسی نمی گم 

میگم زندگی  دیگه  بخاطر بچه هام.... 

خیلی ها واسطه شدن ولی به حرف داداشش هست .هر چی هم داداشم میگه ندارم گوش نمی کنه  میگم که خونه ...

واه بگو مگه بچه دوساله ای هی مامانم مامانم می کنی

خیرسرت مادر دوتا بچه ای

اگر اینقدر وابسته و مامانی بودی چرا بچه آوردی دوتاموجود بی گناه رو بدبخت کردی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

به نظرم بهترین کارو داداشت میکنه! شمام دیگه کاری بهش نداشته باشین! باید یه بار سرش به سنگ بخوره و کو ...

کار خودش نداریم که اون دو تا طفل بی گناه؛ گناه دارن ، 

واگر نه من تو این شش سال که  عروسمان هست یه بار رفتم خونش اونم عید بوده ...... دلم برا بچه هاش میسوزه 

آخه بچه خودم ۵ ماه شه درک میکنم هم حال اون نفهم رو هم بچه شیر خوار رو ... جگرم کبابه ها ....

من خودم ده ساله فکر دوری از بچه هام آزارم میده . میترسم بحث کنم همیشه شوهرم میگه بچه مال مرده 😔😔😔 ...

امیدوارم همشه شاد باشید.ودلگرم

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞