2777
2789
عنوان

زن داداشم بعد سه ماه قهر کردن و رفتن خونه مامانش.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی میکنی مگه نه؟

نه چرا شوخی یه دختر ۳ ساله  هم داره که پیش خودش نگه داشته دیروز داداشم رفته شکایت کرده میگه با من مشکل داری بچه بی زبون چه گناهی کرده 

و خدایی که به شدت کافیست.... 
نه چرا شوخی یه دختر ۳ ساله  هم داره که پیش خودش نگه داشته دیروز داداشم رفته شکایت کرده میگه با ...

داداشت کاردرستی کرده اگ حتی شوهزش بلانسیت برادرت پست روزگار میتونست باردارنشه مشخصه دارهدگروکشی میکنه فک کرده نوزادو بده شمارو توزحمت بندازه من جاداداشت باشم میرم شکایت تازه حق زن دومم میگیرم برابچمم دایه میگیرم 

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
چرا ...مگه میشه الکی آدم پاره وجودش از خودش جدا کنه

آره مثلا میخواسته داداشم رو تحت تاثیر بزاره که بگه باشه میام اونجا خونه میگیرم...

داداشم هم با این کارش فورا رفته بود شیر خشک و وسایل خرید براش برده  هرشب یکی از خواهرام پیش مامانم هستن تا مواظب باشن  ولی داداشم لج کرده میگه با این کارش دیگه اصلا نمیرم اون یکی هم میگیرم ازش....

آره مثلا میخواسته داداشم رو تحت تاثیر بزاره که بگه باشه میام اونجا خونه میگیرم...  داداشم هم ب ...

آره بگیره بهتره چون کسی که از نوزاد چند روزش بگذره راحت از شوهر وزندگی چند سالش میگذره 

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
یعنی چی شیرش نمیده دلش تنگ نمیشه

مثل اینکه دیروز کسی رو فرستادن خونه مامانم گفتن داره گریه میکنه پشیمونه شیرش خشک میشه بچه بده ببرم براش داداشم گفته دلش میسوخت چرا فرستادش اومد با من مشکل داشت چرا بچه آورد .... نه بیاید نه برید نمیدم بهش بگو اون یکی هم چند روز دیکه بیشتر پیشت نیست

حالاشکایت کرده داداشت یانه؟

آره دیروز.

امروز هم رفته بود دادگاه صورت جلسه 

. داداشم زنگ زده بهش گفته شناسنامه خودت کو میخوام شناسنامه بگیرم گفته خونه هست ولی دروغ گفته بوده همراش برده  احتمالا با نامه دادگاه شناسنامه بهش میدن ...

مثل اینکه دیروز کسی رو فرستادن خونه مامانم گفتن داره گریه میکنه پشیمونه شیرش خشک میشه بچه بده ببرم ب ...

بگو اون شیری که با زهر ماری بخواد به نوزاد بده واسترس واعصاب خورد کنی خشک بشه بهتره.من خیلی از زنها رو میشناسم به ولله به خاطر بچشون جونشونم میدن که البته خیلی هامون همینطوریم.من زنی رو میشناختم به خاطر بچش با شوهر شیشه ای میساخت تا مبادا بچشو بگیرن

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞

بچه ها گناه دارن اینوسط 

یه بزرگتری ریش سفید عاقلی کسی بشینه با زن داداشت صحبت کنه داداشت هم کمی کوتاه بیاد با هم برن سر خونه زندگیشون، داداشتم اگر واقعا نمی تونه، بگه توان تهیه خونه جای دیگه ندارم 

کلا دلیل سه ماه قهر زن داداشت چی بوده؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دلیل مشکلش با برادرتون چیه؟

۶ ساله ازدواج کردم همیشه یا قهره،  یا مشهد   ، یا رفته دیدن مامان و خواهراش  خونشون تو ده هست . به گفته داد شم همیشه بدون اجازه هر کجا میخواد میره میگه از صبح میره تا شب.  

شب که داد شم میاد خونه میگه چایی هم برام نمیاره چه برسه شام میره میخوابه  .داداشم معمولا زن دوسته ولی این دیگه زیادی رو بهش داده طوازش شده 😂😂

آره دیروز.  امروز هم رفته بود دادگاه صورت جلسه  . داداشم زنگ زده بهش گفته شناسنامه خودت ...

اخی نازی بچه مامانش قشنگ فکراشو کرده بوده ببخشید ولی بیوجدانه

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪