2777
2789
عنوان

کلاس زبان برای بچه دوسال

144 بازدید | 32 پست

بکی از فامیلامو پسرش هنوز دوسالش نشده و بلد نیست حرف بزنه اما داره میره کلاس زبان و انگلیسی تک و توک حرف میزنه به نظرتون خوبه منم پسرم و بزارم 

شادی روح عموی جوونم صلوات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ول کنین طفلیارو بذارین بچگیشونو بکنن

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

سلام گلم فقط این بگم ممکنه بچه شما تو یک چیز دیگه استعداد داشته باشه این در نظر داشته باش

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام گلم فقط این بگم ممکنه بچه شما تو یک چیز دیگه استعداد داشته باشه این در نظر داشته باش

منم دلم میخواد ببرمش کلاس پیانو 

از اهنگ متنفره پسرم 

تو ماشین داد میزنه خاموش کن گوشم درد میگیره 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

ن بابا چکاریه 

خودت بهش چند تا کلمه یاد بده تو خونه مثلا رنگا و اعصای بدن 

البته دوسال ک نه 

دوساله فارسیم بلد نیست چ برسه انگلیسی

چهار سال خوبه 

کلاسم از سوم دبستان ب بعد که کاملا تسلط داره رو خواندن و نوشتن فارسی 

منم دلم میخواد ببرمش کلاس پیانو  از اهنگ متنفره پسرم  تو ماشین داد میزنه خاموش کن گوشم د ...

علایق بچه ها ممکنه با علایق ما یکسان نباشه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خوبه سرگرمم بشن یه چیزی هم یاد بگیرن اخه من دخترام پشت سرهمی هستن یه یکساله هم دارم خیلی اذیت میشم

خب چرا نمیذاریش مهد با بچه ها بازی کنه

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
از کجا بفهمم به چی استعداد داره

حاهایی هست استعداد یابی میکنن تازه اونا هم گاهی اشتباه میکنن